Goodiebox februar 2017 // The big five

goodiebox februar 2017

Goodiebox har fødselsdag og det fejre de ved at forkæle deres medlemmer ekstra meget. Fødselsdag boksen, the big five, indeholder 5 produkter der alle er full size.  Lige umildbart synes jeg at boksens indhold er rigtig fint, 5 full size er da fantastisk! Men efter at have kigget lidt nærmere månedens produkter, er det for mit vedkomme ikke den bedste boks – men det er jo smag og behag. 😉

Indhold af Goodiebox februar 2017

Emite makeup diamond cream (full size). Den her lille klare, skinnende og klistrede ”cream” med en lille smugle diamantstøv har helt seriøst kostet 200 kr. Den skulle fungere lidt på samme måde, som en highligter. Man kan bruge den til at fremhæve blandt anden kindben, næseryg, amorbuen og øjenkroge. Apropos øjenkrogen synes jeg mere det lignede at jeg græd end noget andet.

Hevi body sugaring (full size). Dette er en sukker voks som skulle være meget mere skånsom end mange andre vokstyper og barbering. Jeg har faktisk selv prøvet, at lave en sukkervoks for mange år siden, men det gik ikke så godt. Jeg har aldrig prøvet en færdiglavet sukkervoks så om sige, men jeg bruger nu heller ikke rigtig voks, men jeg vil da give den et forsøg.

Luxie beauty round blender makeup brush (full size). Ikke fordi jeg mangler makeuppensler, men hvis jeg endelig manglede en, så var det en blender, så den er jeg super glad for fulgte med månedens Goodiebox.

Sleek makeup i-Divine (full size). Sleek makeup er et makeup brand til nogle meget overkommelige priser, og så synes jeg at deres makeup er i rigtig god kvalitet. Det gælder selvfølgelig også øjenskyggepaletten her. Paletten indeholder 12 øjenskygger, der alle efter min mening er nogle virkelig flotte farver. Et mere dybdegående indlæg om paletten er på vej.

Unani dermo defense face mask (full size). Jeg elsker ansigtsmasker. Unani har tidligere været repræsenteret i Goodiebox med en facemist. Den var faktsik med i sidste års fødselsdagsboks. Dermo defense facemask er en meget let gel maske, jeg synes at den trænger ind i huden, man skulle ikke tror at man overhovedet har en ansigtsmaske på. Dog vil jeg sige, at jeg ikke rigtig fik noget ud af at bruge den…

Fødselsdagsboksen har en samlet værdi på 576 kr. Et månedligt Goodiebox abonnement koster 169 kr. Er du endnu ikke medlem kan du tilmelde dig HER. Tilmelder du dig Goodiebox inden den 19. marts, deltager du samtidig automatisk i deres konkurrence om et års forbrug af instant effect produkterne (værdi 3588 kr.).

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *