Min hverdagsmakeup

hverdagsmakeup

Jeg vil beskrive min hverdagsmakeup som dæmpet og neutral

Ansigtet

Jeg er gået fra udelukke kun at bruge en BB- eller CC-creme, til faktisk at bruge en rigtig foundation. Jeg bruger Maybelline Fit me matte + preless foundationen samt den tilhørende concealer. Jeg har tidligere skrevet om makkerparret, som du kan læse HER. De er begge gået hen og blevet nogle kæmpe favoritter hos mig, jeg synes de giver et rigtig fint resultat uden at være for tunge på huden.

Efterfølgende bruger jeg lidt blush på kinderne, for et friskere og sundere look. Til det bruger jeg for tiden queen blush paletten fra makeup revolution. Paletten har nogle skønne farver der giver masser af glød til ansigtet. Der er dog også shimmer i hele palettens farveudvalg, men det er et punkt som jeg blevet gladere for efter at have eksperimenteret lidt med paletten. Læs min anmeldelse om selv samme palette HER.

Øjnene

Det var ansigtet. Videre til øjnene. Der laver jeg rigtig tit en tynd streg henover øverste vippekant. Her er det meget forskelligt hvilken eyeliner jeg bruger, det er tilfældigt an på hvilken jeg lige får først fat i. Men eyelineren fra Lord & Berry er virkelig god og nem af arbejde med. Udover lidt eyeliner bruger jeg ofte en øjenskygge i en af de mere ”naturlige” farver, her har jeg ikke noget imod shimmer og shine, men de matte farver er også virkelig fine. Jeg har et par øjenskygge paletter, men det er nude dude fra the balm jeg bruger flittigst fra. Læse meget mere om den HER.

Til slut slutter jeg af med lidt mascara på mine øverste vipper. Jeg har i forvejen mørke øjenvipper, og da mine tårekanaler er yderst følsomme bruger jeg slet ikke mascara på nederste vipper, det kan simpelthen ikke betale sig for mig, da det ved en morsomhed hurtigt kan blive ødelagt. Jeg har før skrevet om Elizabeth Ardens nye(re) mascara Lasting Impression HER, og jeg synes jeg bliver gladere og gladere for den. Den nem at påføre og så giver den et super flot resultat som holder hele dagen. Elsker den.

Hvordan er din hverdagsmakeup?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *