Opstrammende Youthmud fra GlamGlow

GlamGlow youthmud 1

GlamGlow youthmud 2

GlamGlow Youthmud Glow Stimulating Treatment er kort sagt en fantastisk ansigtsmaske. Masken er den originale muddermaske og det første produkt fra GlamGlow. Masken har den vundet intet mindre end 21 beautypriser verden over. Oprindeligt er den designet som en 10 minutters ansigtsbehandling, der er brugt af professionelle makeupartister og kendt som en Holy Grail i Hollywoods underholdningsbranche. Masken kommer i en stilren sort og sølv farvede krukke, som passer ind på ethvert badeværelse, den er dog lille i forhold til dens store papemballage. Udover at pynte på badeværelset, giver masken en let eksfoliering, der sikrer at huden efterlades kameraklar.

TEAIXI® grøn te blade tilfører masken antioxidanter. Vulkanske pimpsten virker eksfolierende, for at lysne og blødgøre huden samt at udglatte fine linjer, mens en naturlig ler blanding absorbere urenheder uden at forstyrre hudens udstråling eller naturlige olier.

GlamGlow youthmud 3

Jeg har savnet en god lermaske!

Det er så dejligt med en god gammeldags lermaske. Det var først da jeg prøvede den første gang, at jeg opdagende hvor meget jeg savnede en lermaske og det de kan. I ved sådan en der tørre og strammer så man slet ikke kan trække en mine. Det er godt nok lang tid siden at jeg har brugt sådan en!

Youthmud Glow Stimulating Treatment er en maske der ikke er specielt drøj i brug, jeg synes godt nok at der går meget produkt til ”et tyndt og jævnt lag”. Masken er tyk og indeholder flager fra grøn te bladende, som gør masken lidt klumpet og grov. Når den er kommet på ansigtet begynder den hurtigt at virke, den strammer samtidig med at den faktisk også sviger og prikker en smule når den sidder på. Når masken skylles af virker den eksfolierende, da den stille og roligt skal vaskes af i cirkulære bevægelser. Efterfølgende efterlades mit ansigt mest af alt glat, men også en smule stram og tør. Men når jeg bruger min efterfølgende hudpleje lever huden op og får en fantastisk opfrisket glød. En glød, som jeg ikke oplever at få, ved at bruge min hudpleje alene.

GlamGlow youthmud 4

Så jeg vil varmt anbefale GlamGlow Youthmud Glow Stimulating Treatment til dig der ønsker en god opstrammende lermaske. Den her gør det virkelig godt og du skal ikke være bande for dens svigende følelse, det er normalt med denne maske! Dog egner masken sig ikke til hud der er ekstremt tør eller sensitiv. Har du prøvet Holy Grail masken? Bestiller du masken hjem fra NiceHair.dk (direkte link til masken HER) får du yderligere 5 % rabat på hele dit køb med min kode HVERDAGSBLUSH5.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *