Viva la Juicy Sucré

Viva la Juicy Sucré

#EatDessertFirst

Du kender måske allerede Juicy Couture og deres ekstravagante parfume falkoner? I hvert fald er de her til foråret udkommet med en ny fortolkning af den klassiske Viva la Juicy duft, nemlig Viva la Juicy Sucré. Duften er sød, frisk, saftig og feminin.

Falkonen er overdådig, der er ikke sparet på noget! Det første jeg tænke på da jeg så den var en lækker muffin. Falkonens design passer til dens indre; fristende, forførende og lækker. Viva la Juicy Sucré opfordre til at nye livet, med duften følger også hashtagget #EatDessertFirst som passer utrolig godt til dens design.

Duftnoterne

Topnoter: først kommer duften af friske frugtnoter af sød mandarin og saftige røde ribs samt brasiliansk gardenia der giver dybde og blødhed.

Hjerternoter: dernæst kommer duften af appelsinblomst og jasmin der sammen forvandles til en skøn bouquet med et strejf af ferskennektar og afrundes med mandel.

Bundnoter: til sidst kommer bundnoterne af vaniljeekstrakt og sandeltræ der fuldender duften med cremede og varme noter samt et twist af knuste kakaobønner.

Dette er en duft jeg kunne lidt med det samme. Nogen gange skal jeg lige vende mig til en ny duft før den rigtig falder i smag, men Viva la Juicy Sucré er allerede nu et kæmpe hit herhjemme.

Har du nået at dufte til den ny Viva la Juicy Sucré endnu? Hvad synes du om den?

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Jeg var i Matas igår hvor jeg duftede til den, udseende mæssigt er den slet ikke noget for mig, men efter at have læst dit indlæg måtte jeg lige give den en chance. Den dufter jo rigtig godt! Så den røg i kurven og med hjem 😀
    Det er jo det indre der tæller 🙂

    1. Hahaha det er godt at høre at du også kan lide duften, jeg er som sagt også rigtig glad for den 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *