Filorga Oxygen-Peel

filorga oxygen-peel 1

For det første – hvem er Filorga?

Filorga er et laboratorium, som blev skabt i Frankrig tilbage i 1978 af hudlægen dr. Michel Tordjman, som havde en passion for hudens cellefornyelse. Filorga laboratoriet var det første franske laboratorium inden for æstetisk medicin.

Æstetisk betyder sansning, så vi har med en sanselig lægekunst at gøre. Mange (både mænd og kvinder) vælger at få foretaget æstetisk medicin i form af f.eks. at få ordnet deres rynker, så det ydre passer til hvordan man føler sit indre. Dette kan blive foretaget både kirurgisk eller ved injicerbare metoder, men også i form af mindre invasive metoder. Og det er lige præcis hvad Filorgas hudplejeprodukter skulle hjælpe med.

Innovation og forskning i anti-age, har senere udviklet sig til i dag at være et ISO-certificeret, højteknologisk, medicinsk laboratorium i verdensklasse. I 2007 blev Filorgas hudplejeserie lanceret. Produkterne bygger på samme injicerbare formler som anvendes inden for æstetisk medicin.

Oxygen-Peel re-oxygenating mikro-peeling lotion

Et af Filorgas nyeste lanceringer er denne Oxygen-Peel re-oxygenating mikro-peeling lotion. Og nej, det er ikke hvad jeg personligt forstår ved en lotion, som i mine tanker er en form for creme. Oxygen-Peel re-oxygenating mikro-peeling lotion er en flydende væske, som indeholder en 6-i-6 mikro peeling cocktail, der skulle give en glattere og mere ensartede hud. Oxygen-Peel passer til alle hudtyper.

Det gør den for huden

Anvendelse: Oxygen-peel anbefales at anvendes dagligt om aftenen, for et optimalt resultat af produktet. Med en vatrondel påføres et (to) pump i ansigtet efter ansigtsrens og før ansigtsplejen. Undgå desuden øjenomgivelserne. Følger du anvisningerne skulle du gerne opnå disse resultater:

1: Huden bliver glattere grundet en mikropeeling syrecocktail på 6 %. Cocktailen er nøje sammensat af AHA, BHA og PHA syre, som giver en blid peeling af huden. Glycosyre virker mod linjer i huden. Citroncyre giver en mere ensartede hudtone. Saisylsyre virker mod åbne porer og urenheder. Mandelsyre giver huden glød. Fytinsyre virker mod uensartede pigmentering. PHA syre (glucanolactone) forfiner hudens struktur. Har du ikke helt styr på AHA og BHA kan du læse DETTE indlæg.

2: Huden fugtes og får en regenererende effekt. Filorgas hyaluronsyre gennemfugter huden mens Filorgas NCTF poly revitaliserende cocktail giver en regenererende effekt. Filorgas NCTF poly revitaliserende cocktail er desuden deres signatur kompleks, som består af 53 plejende ingredienser.

3: Huden bliver mere klar og får en øget udstråling. Oxygen gør at cellerne kan producere den energi der skal til for, at deres stofskifte fungere. Faktorer som forurening, stress, træthed og rygning påvirker oxygenniveauet i huden, som medvirker til at cellerne ikke arbejder optimalt. Filorgas bioaktive oxygensensorer fremmer iltningen og sætter gang i de cellulære mekanismer. Sammen med mikropeelingen giver dette en detox effekt og en friskere og mere levende udstråling.

filorga oxygen-peel 2

Min oplevelse med Filorgas Oxygen-Peel

Da jeg startede med at bruge Oxygen Peel havde jeg en del forvirring om hvornår den skulle bruges. ”Efter rens og før pleje”, ja…? Hvordan så i forhold til min toner? Er det før eller efter den? Eller måske som et alternativ? Jeg er endt med at bruge den som et alternativ til min toner, og det synes jeg fungere godt.

Duften har en snert af den klassiske Filoga duft, men mest af alt synes jeg, at den er lidt sprittet. I starten da jeg brugte den var min hud meget tør (grundet akne behandling), så der kunne jeg godt svagt mærke, at den virkede på huden. Men ellers har der ikke været noget efterfølgende. Det har absolut ikke været nogen former for voldsom følelse. Der er intet ubehag ved at bruge Oxygen Peel. Den har til gengæld en let kølende effekt på huden, og så tørre den/trænger hurtigt ind. Huden efterlades opfrisket, klar og med et mat finish. Jeg oplever ikke at den udtørre huden.

Kender du Filorga?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *