Mádara maske til tør og træt hud

Mádara SOS instant moisture + radiance hydra mask

I denne tid på året, skal huden i have ekstra meget fugt, da vejret tager hårdt på huden. Sådan er dte for de fleste i hvert fald. Jeg har fået fingrende i en ansigtsmaske af mærket Mádara. Det er et mærke jeg ikke kender, eller har prøvet produkter fra før. Jeg havde derfor inden forventninger eller fordomme da jeg startede testen af maske. Mádara SOS instant moisture + radiance hydra mask, indeholder fugtgivende ingredienser som nordisk pæon, hyaluronsyre, hørfrø og brændenælder, og er derfor en rigtig god måde, hvorpå man kan give sin huden den ekstra fugt, som den har brug for.

Mine 12,5 ml strakte sig til hele 10 gange, som jeg har brugt med ca. 3 dages mellemrum. Masken dufter mildt og skønt, og har den samme bløde og varme laksefarve som dens emballage har.

Anvendelse:

Fugtmasken er behagelig at fordele ud på et nyrenset ansigtet. Jeg påfører masken i et noget tykkere lag end jeg ville have gjord med en almindelig natcreme. Den skal side på i 15-20 minutter, i den tid suger huden al den fugt til sig, som den kan. Mens masken sidder på, synes jeg godt, at huden kan få en fornemmelse af at blive stram og tør. Det kom bag på mig den første gang jeg brugte masken, da det i min optik ikke er sådan en fugtmaske bør fungere.

Efterfølgende skal masken tørres af med en klud eller våd vatrondel, og så er man færdig. Tørheden masken ellers havde givet har ingen effekt på huden, den efterlades hydreret og blød, klar til en god fugtgivende ansigtscreme.

Jeg vil dog runde af med at sige, at trods dens pris på 299 kr. for 60 ml. så er fugtmasken fra Matas striber til 55 kr. for 80 ml. (efter min mening) langt bedre, og har et større udbytte. Du kan læse min anmeldelse af Matas’ fugtmaske HER.

Kender du og bruger produkter af mærket Mádara?

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Ja jeg kender godt mærket
    Har både deres ansigtscreme, serum, masken og scrub .
    Kan virkelig anbefale ansigts skrubben, super lækker, små dejlige korn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *