Adventskalender #3

adventskalender 3

Så blev det 3. søndag i advent og dermed også tid til at åbne op for adventskalender 3. Som de foregående præmier, er også denne valgt ud fra mine egne favorit produkter, som jeg synes en af jer læsere skal have lov at nyde godt af.

3 advents præmie er ét styks Best Face Forward cleansing gel samt en konjac svamp

Jeg har fornyeligt stiftet bekendtskab med mærket; Fomula 10.0.6., og jeg elsker det. Jeg har været i gang med at teste flere af mærkets renseprodukter, her i blandt Best Face Forward. Jeg er selv blevet rigtig glad for rensen og synes, at den er klart bedre, end mange andre renseprodukter jeg har prøvede (og det er MANGE). Du kan læse om Best Face Forward, samt de andre renseprodukter HER, samt Formula’s næsestribs; Down to the pore HER.

Anden del af denne advents præmie er en konjac svamp i lyserød. Den lyserøde svamp er tilsat pink ler, der genvinder hudens elasticitet og forbedre dens udstråling. Jeg bruger min konjac svamp inden jeg renser huden, for på den måde også at give huden en mild eksfoliering. Du kan læse mere om konjac svampe HER.

Regler for deltagelse:

  1. Følg bloggen på facebook og like meget gerne det tilhørende opslag derinde
  2. Skriv din yndlings julefilm i kommentarfeltet under indlægget. Husk at skrive din rigtige e-mail!
  3. Du skal være bosiddende i Danmark

Konkurrencen slutter den 18. december kl. 9, vinderen bliver trukket mellem kommentarerne herunder, via random.org og får direkte besked på e-mail.

Held og lykke og glædelig jul!


Tak for jeres deltagelse! Vinderen er nu fundet

Stort tillykke til Nanna (kommentar nr. 9), jeg har sendt en mail i din retning.

Relaterede indlæg

17 kommentarer

  1. Min yndlings julefilm er helt klart alene hjemme – og dem alle sammen de får mig simpelthen så meget i julehumør og minder mig om da jeg var lille ⭐️ Ville elske denne præmie! Har så længe gerne ville prøve en konjac svamp

  2. ‘It’s a wonderful life’ med James Stewart. Den er tragisk, men den er også opløftende! <3 (og man ser et klip fra den i Alene Hjemme 1. xD)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *