Adventskalender #2

adventskalender 2

Så blev det 2. søndag i advent og dermed også tid til at åbne op for adventskalender 2. Igen består præmien af produkter som har vundet mit hjerte, og som en af jer heldige læsere, skal have lov til at nyde godt af.

2. advents præmie er ét styks HH Simonsen the Wet brush + Batiste XXL volume tør shampoo

En af mine absolut favorit redskaber til håret; the Wet brush. Børsten er fantastisk, jeg forstår den ikke helt, men for pokker hvor kan den rede håret ud, filtret, touperet, ikke redt i mange dage – den klare det hele uden modstand eller smerte. Og så gør det heller ikke noget med et super lækkert design. Du kan læse min anmeldelse HER.

Før jeg prøvede tørshampooen fra Batiste, var jeg langt fra gode venner med tørshampoo. Jeg brugte det overhovedet ikke, fordi det bare ikke fungeret i mit hår. Nu er Batiste’s tørshampooer nogle af mine all times favorite produkter hos mig – ikke bare deres XXL volumen. Batiste er det eneste tørshampoo mærke, som fungere for mig. Du kan læse mere om XXL volume HER.

Regler for deltagelse:
  1. Følg bloggen på facebook og like meget gerne det tilhørende opslag derinde
  2. Skriv din favorit julesang i kommentarfeltet under indlægget. Husk at skrive din rigtige e-mail!
  3. Du skal være bosiddende i Danmark

Konkurrencen slutter den 11. december kl. 9, vinderen bliver trukket mellem kommentarerne herunder, via random.org og får direkte besked på e-mail.

Held og lykke og glædelig jul!


Tak for jeres deltagelse! Vinderen er nu fundet:

Stort tillykke til Katrine (kommentar nr. 11), jeg har sendt en mail i din retning.

Relaterede indlæg

16 kommentarer

  1. Min favorit julesang er nok noget med Michael buble, ariana grandes Santa baby (er ikke sikker på hvad den hedder) eller en rigtig drengerøvs jul som citybois har synget.

  2. Jeg elsker alle i want for Christmas is you kun fordi min kæreste sendte den Sang til mig det første år vi var sammen

  3. Jeg er helt vild med rockin’ around the christmas tree, det er en rigtig munter sang jeg kun bliver glad af at høre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *