Skin + Balance rens og creme

skin balance rens creme

For et stykke tid siden købte jeg disse to ansigts produkter fra Skin + Balance, den ene en ansigts rens og creme. Begge produkter er til tør hud, og har den samme duft, jeg synes de dufter rigtig godt, det er en meget karakteristisk, sød, parfumeret – lidt gammeldame duft, den minder mig lidt om min barndom. Men de har også en meget kraftigt duft, før ansigtsrensen kom ud på badeværelset, og sættet stod på mit bord, kunne de duftes i hele værelset.

Derudover har de to produkter været meget billige – jeg købte for et stykke tid siden en masse i en Normal butik, som jeg er ved prøve. Rensen på 150 ml. gav jeg 24 kr. for og cremen på 100 ml. gav jeg 19 kr. for, så man kan sige at det er meget billige ansigtspleje produkter!

Ansigtsrensen (nourishing facial cleanser), er uden alkohol, har en halv gennemsigtig, hvid, perlemords farve, det er en gel rens, som er noget anderledes i forhold til min sidste ansigts rens. Jeg synes egentlig ikke rigtig at den her har gjort noget godt for min hud, faktisk synes jeg at min hud blev grimmere efter at jvære begyndta t bruge denne rens. Jeg kommer nok ikke til at købe denne her rens igen, jeg ser i hvert fald ingen grund til at købe noget, som ikke er godt for min hud, heller ikke slev om den er billig.

Ansigtscremen (moisture rish facial cream) derimod synes jeg er rigtig lækker. Den er fyldt med vitamin E, giver 24 timers fugtighed og er ikke skindende. Den kan altså både bruges som dag- og natcreme – jeg har også brugt den som kropscreme på mine arme, da den efterlader huden duftene, blød og glat. En at de ting der overraskede mig mest ved cremen, er at den har en mattende effekt på huden, jeg havde ikke rigtig forventet noget mattende for en creme til tør hud, da den type hud har brug for en masse fugt – der står endda på cremen og rensen ”for slev den tørreste hud”, men den er altså mattende, og det er ikke til at klage over. Og da man som sagt får 100 ml. for kun 19 kr. kan man godt tillade sig at bruge den som kropspleje også (jeg så faktisk at de også havde en kropscreme, men den købte jeg ikke da jeg synes jeg har nok cremer), – jeg kunne til gengæld ikke drømme om at bruge en ansigtscreme på 50 ml. til 300 kr. til kroppen.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *