Neutral

neutral

Neutrals produkter er en lang række af serier bestående af produkter til hudpleje, ansigtspleje, hårpleje, deodoranter, babyer, tøjvask og rengøring. Neutrals produkter indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer. Og så er produkterne samtidig prisvenlige.

Neutral shower gel

Overraskende behagelig showergel! Den er blød, behagelig på huden og så føles den slet ikke billig. Da jeg trykkede noget af shower gelen ud i hånden første gang, var jeg ikke videre begejstret, jeg synes det så meget kedeligt ud, det var bare en gennemsigtig, ikke duftene klat gele. Men mit syn ændrede sig hurtigt, for gelen er skøn, især hvis man gerne vil undgå parfume.

Neutral shampoo til normalt hår

Også Neutrals shampoo overraskende mig positivt, jeg er ret kræsen hvad angår shampooer, jeg er har to shampooer, som jeg er tilhænger af. At finde en god shampoo er i mine øjne en ret personlig ting, der skal tages så mange stillinger når man vælger sin shampoo, blandt andet skal man stille sig spørgsmålene hvilken hårtype har jeg? Synes jeg mit hår er fedtet? Synes jeg det er tørt? Er det skadet? Hvad har mit hår brug for? Hvilke dufte kan jeg lide? Eller vil jeg slet ikke have nogle dufte? Der er sååå mange spørgsmål! Jeg kan ikke sidde og sige at en shampoo er virkelig god – for selvom den ville fungere for mig hår, er det ikke ensbetydende med, at den fungere i dit hår, eller omvendt.

Mit møde med Neutrals shampoo var lidt en overraskende rutsjebane. Jeg synes det var meget udmærket shampoo at vaske håret i, efterfølgende når mit håret tørrede efterlod den mit hår glat, blødt, let og luftigt, lige indtil det skulle redes igennem. Jeg fik virkelig tørre og filtret spidser – jeg mener, det var slet ikke til at rede ud… Men som sagt, bare fordi jeg oplever shampooen er ikke ensbetydende med at den er dårlig, min mor bruger Neutrals hver dag og har ingen problemer med den.

Derudover elsker jeg at gå i bad med en masse skønne dufte, og efterfølgende smører mig ind i duftene cremer, jeg kan bare godt lide parfumeret produkter. Men jeg synes også det er godt, at muligheden for at man kan købe billige uparfumeret produkter er der.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *