Oligoforce Advanced serum fra Phytomer

phytomer oligoforce advanced serum

Serums (og ansigtsmasker) er min yndlingstype af hudpleje. Ikke at cremer og rens ikke er god, for det er det så absolut, og jeg elsker det alt sammen. Men serums kan bare noget ekstra. Serums er et lille mirakelprodukt i tyndere konsistens end den efterfølgende ansigtscreme. Det serum som jeg vil fortælle jer om i dag er fra Phytomer. Serummet hedder Oligoforce Advanced, Wrinkle and Dark Spot Correction Moisturizing Serum. Langt navn, men om ikke andet så er de et lækkert et af slagsen. Serummet reducere rynker, hyperpigmentering/mørke pletter og tørhed for at huden kan fremstå mere klar, fyldig og ensartede.

Oligoforce Advanced indeholder to aktive ingredienser fra havet; Oligomer som er et koncentrat, der indeholder aktive komponenter fra havvandet, som jeg også er stødt på i Phytomers Citylife rens. Og så indeholder den blå mikroalger der målretter sig mørke pletter og rynker. Derudover skaber serummet også balance i huden, for at opretholde en sund og velfungerende hud. Oligoforce Advanced genskaber den beskyttende hydrolipide film på hudens overflade og går ned i dybden, hvor den giver energi til cellerne og neutralisere effekten fra de ydre aggressorer.

Kliniske test har vist at rynker reduceres med 37 % efter en måned og overflade med mærke pletter reduceres med 15 % efter to måneder. Desuden virker serummet beroligende og fugtgivende.

Det er et behageligt, fugtigt og let olieret og ikke mindst et ret tykt og standhaftigt serum. Jeg synes mest af alt at det minder mere om en ansigtsolie end hvad jeg forbinder med et serum. Det er genstridigt og ikke helt nemt at fordele ud i ansigtet. Det trænger heller ikke ind i huden lige med det samme, men efterlader den velduftende og med en her-og-nu fugtet og blød hudoverflade. Samt en effekt af dejlig blød hud dagen efter. Duften er ren, mild og behagelig. Jeg ville ikke selv anvende serummet under min dagcreme, da jeg synes det er et alt for fedt serum til om dagen. Selvom det er et fedt serum, så må du endelig ikke glemme ansigtscremen; serum først og så creme.

Til slut vil jeg lige nævne dens utrolig smukke ydre og elegante, klare turkise farve. Serummet er en fryd for øjnene OG for huden.

Kender du Phytomer? Phytomer forhandles typisk hos kosmetologer og lignende.

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *