De to sidste besøg i Normal – del 2

norm2

Her kommer anden del, og dermed også mit seneste besøg i butikken Normal. Normal er vel en form for drømme butik, man kan få alt til ingen penge, og det er simpelthen intet mindre end fantastisk. Normal står ret højt på min listen over yndlingsbutikker! Når men mit seneste besøg foregik sammen med min veninde, og alt hvad du ser på billedet (+ en chokolade der er blevet spist) fik jeg til kun 322 kr.

Hvis vi bare starter fra en ende af, så købte jeg en spøjs lyserød ansigtsmaske med antioxidant, masken skal side i minumum 30 minutter, men man kan også vælge at sove med den – dog max i 12 timer. Jeg har allerede besluttet mig for, at jeg skal prøve at sove med den, da det kun er en engangsmaske (til 39 kr.), så jeg vil gerne have det fulde udbytte, om end jeg tror det bliver meget en speciel oplevelse! Så fandt jeg også noget lignende masken, bare til øjnene. Det er nogle eye gel patches med collagen og Q10, der fugter og plejer huden under øjnene – 5 sæt til 19 kr. dem er jeg også rigtig spændt på at få afprøvet.

Normal have også et par forskellige produkter af mærket Culicure, jeg købte skin + balance ansigts rens (24 kr.) og ansigts creme til tør hud (19 kr.). Så købte jeg en lermaske til ansigtet fra Beauty formulas (22 kr. for 100 ml.), jeg prøvede den lige da jeg kom hjem, og det er faktisk overraskende god, dagen efter havde min hud også en renere udstråling end den plejer. Jeg købte også en anden ansigtscreme, den er fra Nivea – control shine mattifying gel cream, den dufter godt, tuben har en behagelig overflade, er flot og så dufter cremen godt – den har et blåt skær (og så er det ikke en gennemsigtig med hvid gel, der mere minder om en almindelig creme) og så er den rent faktisk mattende.

Denne omgangs dyreste produkt var denne her microneedel skin roller fra UNIQ, med 0,5 mm lange nåle, til 149 kr. Dog har jeg længe gerne ville have sådan en, da den gør at den efterfølgende pleje optages 400 % bedre. Og 400 % er altså ikke så lidt! Så det bliver også spændende, ligesom med mange af de andre produkter. De har så meget spændende i Normal butikkerne, hvis du ikke allerede har besøgt en af deres butikker, så gør en tur ud af det, det er virkelig det værd, desuden har de efterhånden åbnet så mange butikker, at der burde være en i nærheden.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *