Clinique foaming sonic facial soap

12243751_1059799297393929_442723744_n

For det første: jeg er helt vild med tuben, jeg synes den udståler badekar, renhed og glæde. Selvom den intet har med et badekar at gøre. Indholdet er heller ikke værst, foaming sonic facial soap er uden parfume og meget behagelig at bruge – jeg bruger den sammen med min rensebørste. Konsistensen er meget tyk, det ligner faktisk en lermaske hver gang jeg bruger den (se nederste billede). Modsat den tidligere Clinique rens jeg brugte med rensebørsten, så skummer den her ikke ved næsen, så jeg kan sagtens vaske næsen, uden at få skum indenbords.

Brugsmæssigt bruger jeg ret meget, fordi den netop er så tyk, og i forhold til hvor stor tuben er, 250 ml., så synes jeg at den er blevet opbrugt hurtigere, end jeg lige havde forestillet mig. Sådan 250 ml. har holdt i 3 måneder – sæben kan også fås i en mindre størrelse på 150 ml. Denne her er faktisk en limited edition, i ekstra stor og flot design.

Men på tråds af at det er en meget tyk sæbe, så er den overhovedet ikke svær at skylle af ansigtet, hvilket jeg er rigtig glad for. Havde det været svært at skylle af, havde jeg blevet træt af den og måske kasseret den, men det var heldigvis ikke noget problem. Til gengæld, så er rensebørsten lidt sværere at få ren, jeg synes tit, at jeg kunne mærke sæberester på den, selvom jeg synes at jeg skyllede den rigtig godt efter brug.

Efter rens af huden, føles huden lidt stram og poleret og så syner den mat, indtil jeg bruger den efterfølgende pleje. Efter de første par dages brug, med rens morgen og aften, oplevede jeg, at min hud blev mere skindende, og ikke på den gode måde, den blev mere fedtet, men det var åbenbart kun i starten, for efterfølgende bliv min hud normal igen. Jeg ved ikke lige hvorfor det skete, eller om det overhovedet var sæbens skyld. En anden ting jeg oplevede, var at den hjalp på hudorme på næsen, jeg tror også at det har noget med rensebørsten at gøre.

Så alt i alt, har jeg været rigtig glad og tilfreds for Cliniques foaming sonic facial soap, jeg kunne sagtens finde på at købe den igen.

12584231_1100677219972803_587282295_n

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *