Makeup app

Makeup app

For et par dage siden, støtte jeg på en fantastisk makeup app, som poppede frem på min instagram profil. Appen hedder MakeupPlus og den er helt GRATIS. MakeupPlus skal bruge et billede fra dit galleri og så kan du ellers hygge dig. Man kan tilføje færdige styles, skrue op og ned for intensiteten af makeuppen. Man kan bruge forskellige farvetoner af foundation (også så man bliver MEGET brun), læbestift, blush, contour, øjenskygge, optegne bryn, skifte øjenfarve samt dekorere med fx fregner.

MakeupPlus kan også bruges til mænd, man kan nemlig tilføje forskellige typer skæg, så hvis du synes at din kæreste eller mand trænger til forandring, kan du jo se hvad der vil klæde ham bedst og vise det til ham.

Jeg synes virkelig at appen gør et ret flot stykke arbejde, især når man tænker på at appen er gratis. Den ligger makeuppen ret præcist, og hvis der lige mangler en lille korrektion, kan du selv indstille punkterne for fx øjengrænserne. Og som i kan se på billederne, så kan appen også lægge makeup fra andre vinkler end lige på, hvilket jeg synes er super fedt.

Så hvis du kunne lige L’oréal’s make up genius app, så vil du elske denne her! Jeg synes det er sjovt, og man kan hurtigt finde ud af hvilke farver der klæder en, uden først at skulle ud og investere. Sidste år havde jeg længe gerne ville prøve en læbestift i en orange nuance, så jeg fik endelig købt en, og fandt hurtigt ud af at den overhovedet ikke klædte mig, og så var det jo ærgerligt at jeg købte den i stedet for lige at have tjekket med en app, om den ville klæde mig.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *