Body lotion challenge

DSC_0038 (2)

Jeg er rigtig god til at pleje mit ansigt hver dag, både morgen og aften, men når det kommer til pleje af kroppen er jeg virkelig svag. Der er ingen problemer i badet med scrubs og shower gels, da det er meget nemt og samtidigt lige til at skylle af. Men når det kommer til pleje med en lækker body lotion eller creme, efter badet eller om morgen for den sags skyld, er jeg simpelthen så doven! Det sker måske en eller to gange om ugen at jeg får smurt kroppen ind. Men kroppen har også et meget større areal end mit ansigt har, og så har jeg den lille ting, med at jeg faktisk ikke er særlig stor fan af cremer, da det klistre lidt, men på den anden side, så elsker jeg cremer, jeg elsker alle de gode egenskaber og dufte de har (kan have).

SÅ jeg har valgt at give mig selv en challenge! Den går ud på, at jeg SKAL give hele kroppen en omgang body lotion/creme mindst en gang om dagen i hele marts måned, det optimale ville jo være både at gøre det om morgen og om aftenen, men nu må vi se. Og så håber jeg, at når jeg har gjort det en måneds tid, vil det ske helt automatisk fordi det er blevet til en vane for mig.

Kroppen bliver jo også mere lækker af at gøre det! Blødere og smidigere hud, og udseendemæssigt bliver den forhåbentligt sundere ud, desuden er der ingen, der synes at tørre og kedelige ben er attraktivt vel?

Hvis I selv er lidt dovne når det kommer til kropsplejen, kan I jo hoppe med på min challenge, og nyde godt af den skønne velplejede hud!

Og det er jo ikke fordi jeg mangler body lotions eller cremer, selv efter jeg havde taget billedet dukkede der flere op, som har ligget skjult rundt omkring.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *