Navnet ”Glow Kit” er meget passende

glow kit sun dipped 1

Dagens blogindlæg omhandler dette smukke Glow Kit fra Anastasia Beverly Hills. Jeg har for nyligt skrevet om nogle af de første produkter, som jeg har prøvet fra brandet, har du lyst kan du læse indlægget HER.

glow kit sun dipped 2

Dette er Glow Kit Sun Dipped udgaven. Anastasia Beverly Hills har flere forskellige Glow Kits, men Sun Dipped udgaven giver glød og masser af glow – perfekt til den alt for lækre sommer vi har i år. Jeg kan virkelig godt forstå, hvorfor at dette produkt hedder ”Glow Kit”, for WAOW og hold nu op hvor giver den bare highlight, shine og glow så det batter! Jeg er virkelig imponeret over alle fire udgaver.

Glow Kit Sun Dipped swatches:

glow kit sun dipped 3 swatches

Bronzed // Summer // Tourmaline // Moonstone

”Bronzed” kan selvfølgelig bruges som bronzer, jeg vil dog lige at man skal tage den med ro, da den er kraftig i farven og looket hurtigt kan blive for meget og for unaturligt. Men dernæst skal det så også siges at man kan lave den smukkeste sommermakeup med en gylden tint, hvis det gøres med omhu og en let og tålmodig hånd.

De tre andre farver; Summer, Tourmaline og Moonstone bruger jeg alle som highlightere sådan lidt på skift. Jeg synes at de alle er super flotte, og så imponere de mig gang på gang med deres vilde glow effekt. Det er en fantastisk palette, om end i den lidt pebrede ende prismæssigt.

Har du prøvet Glow Kit Sun Dipped, eller en af deres andre Glow Kits?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *