Mød Wella under Copenhagen Pride 2018

copenhagen pride 2018 1

I dag starter Copenhagen Pride 2018, som vare fra den 13. til den 19. august 2018. I den forbindelse hylder blandt andet Wella skønhed i alle dens former, dens mangfoldighed og ikke mindst individualitet. Wella er i år officiel partner til Priden. I den anledning har de lanceret tre ”Love Editions” fra deres EIMI stylingserie: Pearl Styler, Ocean Spritz og Sugar Lift der alle koster 190 kr. stykket. For hvert solgt produkt i serien, doneres et beløb til Stockholm Prides international Solidarity Fund, som støtter op om og organisere Pride festivaler i lande, som ikke har samme finansielle og politiske muligheder, som vi har i de nordiske lande.

Love Edition Pearl Shine: En hårgelé der sikre en flexibel styling med hold og giver et finish med perlemorsglans og beskytter håret mod UV-stråler.

Love edition Ocean Spritz: En saltvandsspray der skaber et smukt strandlook og beskytter håret mod udtørring og UV-stråler.

Love Edition Sugar Lift: En glasgivende volumenspray med sukker, som giver volumen og tekstur.

copenhagen pride 2018 2

Jeg var lidt skeptisk overfor deres Pearl Shine. Kan produktet bruges i langt hår? Jeg kan fortælle, at det kan det godt! Jeg bruger ét enkelt pump produkt, som jeg fordeler i min hår. Derefter kan jeg satte mit hår op i en knold, og min frisure holder til perfektion hele dagen. Når jeg så løsner håret ser det ud som på billedet. Det er godt nok også lidt stift, ikke for at sige meget stift, men ved hårvask er det ude uden problemer. SÅ Pearl Shine får både en frisure til at holde rigtig godt OG så giver den også en ret lækker efter-frisure-frisure. Jeg har dog ikke bemærkede noget til dens perlemorsglans ved brug, men jeg bruger heller ikke så meget produkt.

Aktiviteter ved Copenhagen Pride 2018

Udover de tre Love Editions, vil Wella også være tilstede under Copenhagen Pride. Både før og under selve begivenheden, vil de stille op med flere forskellige aktiviteter. De deltager i paraden med egen vogn, og vil fredag den 17. august mellem 12:00 og 23:00 tilbyde styling på Rådhuspladsen, med 6 fuldt bemandede stylingstationer, et par DIY-stylingstationer og en nail-bar i samarbejde med OPI. Her kan man donere et selvvalgt beløb for sin styling.

Skal du et smut til København under Priden?

Alt er LOVE – knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *