Opnå en dejlig blød hud med RENs evercalm overnight recovery balm

REN overnight recovery balm 1

Hvis der er noget der er lækkert, så er det helt klart at vågne op til en dejlig blød hud. Ofte er en ansigtsolie under natcremen et godt redskab, til at opnå en skøn følelse af blød hud. Men RENs overnight recovery balm fra deres evercalm serie, er også et rigtig godt bud på, hvordan man opnår denne såkaldte blødhed.

Du husker måske da jeg for et stykke tid siden, skrev om nogen af RENs produkter fra evercalm serien? I hvert fald så kan du læse indlægget HER, som omhandler evercalm seriens rensemælk, dagcreme og best selleren ultra comforting rescue mask.

Evercalm overnight recovery balm

REN overnight recovery balm 2

Evercalm serien kan anvendes af alle hudtyper. Serien er især velegnet hvis din hud er sart og sensitiv, og med tendens til rødme. Seriens produkter er nemlig meget milde og skånsomme for huden. Deres overnight recovery balm er ingen undtagelse.

Det er en rig natbalsam, som giver huden en intens nærig og fugt, mens man sover og huden egen regenerative proces finder sted. Balmen plejer huden med lipider fra oliven, mandel, hjulkrone og hørfrøolier, der alle er blevet aktiveret med enzymer, for nemt at kunne absorberes af huden og trænge længere ind. Desuden danner balmen en blød og let film på hudens overflade, som giver en behagelig følelse. Den lette film hjælper desuden med at beskytte huden, mod f.eks. vejskrifte. Derudover indeholder den et jojoba- og solsikkekompleks som hjælper med at understøtte hudens naturlige lipidbalance, for dermed at styrke hudens beskyttelsesbarriere. Alt imens beta-glucan beroliger og lindre tegn på irritation fra tørhed.

Den lille krukke på 30 ml. syner måske ikke af meget, men den er overraskende drøj i brug. Balmen er fast og ret standhaftig. Trods det skal der kun bruges en meget lille mængde, for at pleje både ansigt og hals. Jeg bruger en mængde, der svare til hvad jeg ved en normal natcreme bruger til panden. Man skal tage en lille passende mængde produkt op, og det kan godt være lidt svært, da den som sagt er lidt bastant. Derefter skal man smelte balmen, ved let at gnide hænderne sammen, for så at massere balmen ud i ansigtet og på halsen.

Jeg synes at den umiddelbart virker meget fed i forhold til at den skal på ansigtet. MEN fordi der ikke skal særlig meget produkt til, så er den ikke særlig tung eller fed at have på. Den er faktisk meget behagelig, og det er ikke sådan at ansigtet er et stort klistre. Ansigtet syner faktisk bare velplejet og klar til natten, desuden skinner huden heller ikke, som jeg ellers havde forventet.

Og nu til det bedst af det hele! Effekten! Når jeg vågner morgenen efter at have brugt overnight recovery balm, så er min hud fugtmættet, beroliget og ikke mindst dejlig blød. Og det er altså en effekt, der kan mærkes allerede efter første gang balmen anvendes.

REN overnight recovery balm 3

Kender du REN?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg