Glædelig jul fra Yves Rocher

yves rocher jul 2019 1

yves rocher jul 2019 2

I november måned modtog jeg en fin lille julegave fra Yves Rocher, som indeholdte flere at deres limited edition juleprodukter. De har både makeup og et to kropsserier i limited edition: ”At the Heart of Pine Trees” og ”First Snowflakes”. Jeg har modtaget deres store øjenskyggepalette samt to trioskygger, en lips and cheeks, en highlighter og et duftlys.

For at være helt ærlig, så er makeup fra Yves Rocher generelt ikke specielt imponerende i kvaliteten. Der er få produkter, som har overraskede mig positivt, som blandt andet deres My Green Summer Lip & Cheek Crayon og Zero Shine Foundation, der til gengæld har været virkelig gode! Jeg har det sådan med makeup fra Yves Rocher, at enten er jeg vild med det, eller også er det ikke noget særligt. Desværre er årets julemakeup i den sidste kategori, som du herunder kan læse om hvorfor. Ellers vil jeg sige at de gør det noget bedre i deres andre kategorier, og især i deres solbeskyttelse! Men nok om det, jeg vil alligevel fortælle jer lidt om årets julemakeup.

Palette Regard Eyeshadow Palette

yves rocher jul 2019 3

Den store øjenskyggepalette, er smuk udenpå såvel som indeni. Den indeholder en lang række af flotte skygger, hvoraf størstedelen er neutrale, der er dog én række der skiller sig ud. Rækken byder på fire grønne nuancer og har overskriften Sweet Pines. Dog har paletten skuffet mig. Da jeg så farverne blev jeg alle vilde, men den mangler simpelthen pigmentering. Der skal arbejdes for at få lagt en flot øjenmakeup, fordi skyggerne er så svage i farverne og det gælder desværre for dem alle.

Black & Plum Eyeshadow Trio

yves rocher jul 2019 4

Foruden den store øjenskyggepalette, har de også lanceret to små triopaletter. Den ene hedder Black og er et godt udgangspunkt til at lave en omgang smokey eyes, hvor den anden, Plum, er god til et hverdag. Jeg synes disse to har en smule bedre pigmentering, men de er bestemt ikke kraftige i farverne. Det findes mange bedre øjenskygger, som jeg ville fortrække fremfor disse.

Highlighter Duo

Denne highlighter er faktisk den samme, som de lancerede sidste vinter. En highlighter duo bestående af to nuancer highlighter. Som sådan kan jeg godt lide at bruge den, men den giver ikke særlig meget highlightende effekt, niveauet er i den mere naturlige ende. Men noget jeg rigtig godt kan lide ved den er, at dens mørke del giver så fin en glød i ansigtet, at jeg nogen gange bruger den alene på kindbenene og undlader både bronzer og blush.

Lips & Cheeks Balm

yves rocher jul 2019 5

Denne her var bestemt ikke som jeg havde forventet, da jeg første gang tog den i brug. Den er meget blødere i konsistens end jeg havde forestillet mig, hvilket også resulterede i at jeg fik meget produkt på fingeren. Men derudover så er det en sød, let lyserød farve, den er meget nem at arbejde med på læberne såvel som på kinderne. Det eneste der skal tages højde for, er om læberne er tørre forinden, er de det vil den fremhæve tørheden, så tag eventuelt et lag læbepomade på under balmen.

Kender du Yves Rocher og har måske prøvet nogen af deres makeupprodukter, som du vil fortælle mig lidt om? Hvad synes du om Yves Rocher jul 2019 nyhederne? Har du selv prøvet nogen af dem?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Meget flotte paletter 🙂
    Jeg bruger selv en del Yves Rocher.
    Glædelig 3.december til dig og en smuk dag ønskes du herfra !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *