3 sommerfavoritter fra REN Clean Skincare

ren clean skincare sommerfavoritter

Sommerens sol og varme kom i et par uger og nu ser den ud til at være gået på ferie. Men vi kan nå at få mere sommer endnu, hvilket jeg krydser fingre for! Heldigvis ramte jeg de gode uger i år, jeg plejer ellers at være så uheldig hvad det angår! Når solen skinner så meget og temperaturen er så høj er det med at passe ekstra godt på sin hud, for det er virkelig ikke sjovt ag blive rød, det kan vi vidst alle skrive under på. Så på med solcreme allerede fra morgenstunden af.

Jeg har fundet tre REN Clean Skincare sommerfavoritter frem, et skønt hudplejebrand, som vil få kuløren til at række langt ind i efteråret. Fugt, Vitamin C, solbeskyttelse og redningen hvis huden alligevel skulle blive rød.

Radiance Glow Daily Vitamin C Gel Cream

Det første produkt er denne glødgivende ansigtscreme med vitamin C. En gel-creme der giver fugt og udstråling til hudens teint, mens den virker udjævnende og giver energi til huden for en flot glød. Med blandingen af stabiliseret C-vitamin, magnesium og frø fra brasiltræet, er det en ansigtscreme, som forbedrer hudens naturlige udstråling. Gel-cremen absorberes dybt ind i huden for at opnå det ultimative fugtniveau samt arbejder på at bekæmpe solskader og hyperpigmentering.

Det er en lækker let gel-creme, der føles fantastisk cremet og blød at massere ud i ansigtet. Gel-cremen trænger meget hurtigt ind i huden, også selvom der påføres en gavmild mængde produkt. Huden efterlades glat og på ingen måde fedtet eller skinnende men til gengæld en smule opstrammet. Man kan faktisk ikke se at der er kommet produkt i ansigtet. Og så dufter den dejligt af appelsin.

Clean Screen Mineral SPF 30 Mattifying Face Sunscreen Broad Spectrum

Dette er en vegansk solcreme med SPF30, formuleret med naturligt ikke-nano zinkoxid. Den brede UV-beskyttelse hjælper med at beskytte huden mod for tidlig aldring forårsaget af solens stråler. Clean Screen Mineral SPF30 beskytter også mod skader forårsaget af blåt lys fra elektroniske enheder og forstærker hudens naturlige forsvar mod UVA-inducerede frie radikaler.

Det er jo sommer så ej at forglemme solcremen. REN Clean Skincare har lavet en fin lille en til ansigtet. Cremen er meget fed og bastant når den skal masseres ud. Indtil cremen er absorberet helt, har ansigtet et hvidligt skær. Efterfølgende føles huden fugtet og blød. Cremen er desuden matterende, på en pæn måde, huden hverken skinner eller ser fedtet ud. Men den ser absolut heller ikke tør og kedelig ud.

For alle hudtyper, der ønsker en ren beskyttelse, som også passer på miljøet.

Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask

Skulle det ske at du er blevet lidt rød alligevel går min armeste anbefaling på denne maske. Den har mange gode beroligende, smertelindrende og kløstillende egenskaber der er et godt match til en rød og solskoldet hud. Masken er cremet og skal side på huden i 10-15 minutter hvorefter huden beroliges og efterlades dejlig blød. Jeg har tidligere testet masken, og andre produkter fra Evercalm serien, som du kan læse HER.

Hvilke hudplejeprodukter bruger du i løbet af sommeren?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *