Glædelig 2. december – Vind et evercalm kit fra REN

glædelig 2. december 2018

Glædelig 2. december!
Dagens præmie

Dagens præmie består af et kit fra REN: Stop Being So Sensitive. Kittet indeholder 4 produkter fra deres evercalm serie, i praktiske størrelser til toilettasken. Kittet indeholder gentle cleansing milk 50 ml., ultra comforting rescue mask 10 ml., anti-redness serum 10 ml. og global protection day cream 15 ml. præmien har en samlet værdi af 200 kr. Jeg har testet 3 af produkterne, som du kan læse om HER, læs også om deres nyeste tilføjelse til evercalm serien HER.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

17 kommentarer

  1. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder – har så længe gerne ville prøve den serie ✨ Glædelig 1. advent!

  2. Glædelig 1.advent, eller den sidste del heraf:-)
    Håber du har haft en dejlig dag.
    Jeg ville elske at dele sættet fra Ren med min bedste veninde, om vi blev så heldige:-)
    Aften nisse hilsner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *