Den ultimative farvepalette fra NYX!

nyx ultimate eyeshadow palette 1

Jeg har absolut ikke særlig store erfaringer med makeupbrandet NYX. Det var faktisk fordi jeg manglede nogle farver i mit øjenskygge parti. Normalt køber jeg kun neutrale og jordslået farver. Da jeg så så NYX Ultimate paletten med alle regnbuens farver, i flere forskellige nuancer, var det lige præcis den jeg manglede. Den blev også hurtigt bestilt hjem, da jeg virkelig manglede at kunne lege lidt med farver i min makeup. Desuden er den faktisk også ret billig, så der er ingen undskyldninger. Paletten forhandles blandt andet i Matas *, hvor der lige nu er 20 % på alt makeup (gælder 14. – 17. juni 2018).

NYX Professional Makeup – Ultimate shadow palette USP04 Brights/Lumineux

nyx ultimate eyeshadow palette 2

Paletten indeholder, som I kan se, alverdens smukke farver, som både er repræsenteret i matte og shimmer skygger. Og jeg er bare så glad for den. Skyggerne er godt pigmenteret, selv de lyse nuancer giver en rigtig fin farve. Ellers er tippet at fugte makeuppenslen med lidt vand, eller spraye med lidt facemist, før du bruger penslen. På den måde bliver farven endnu mere intens.

Jeg har herunder swatched NYX Ultimate palettens skygger, præcis som de er. Det vil sige uden det smarte vand tip:

nyx ultimate eyeshadow palette 3

Jeg har også prøvet, at lave et af de fermøse regnbue-øjenmakeup-looks. Dog skal der lige taget hensyn til, at jeg absolut ikke er makeupartist. Jeg misunder virkelig dem der bare lægger makeuppen så smukt, hvor det bare går så let som en leg. Det kan jeg bare ikke. Når men det her blev resultatet:

nyx ultimate eyeshadow palette 4

Til huden har jeg brugt second skin serum foundation fra Nilens Jord, toppet med matte maker fra Maybelline. Jeg har brugt eyelind base på øjenlåget fra Emite make up som base. Farverne er selvfølgelig alle fra NYX paletten, med undtagelse af det skinnende i øjenkrogen, som kommer fra dude paletten fra the Balm. Derudover har jeg brugt en sort eyeliner: gel eyeliner no. 02 fra bellápierre, total temptation mascaraen fra Maybelline OG fibre gel til brynene fra GOSH. Jeg har linket til de produkter, som jeg tidligere har lavet en anmeldelse af, hvis du skulle havde lyst til at læse min mening om dem.

Har du gode erfaringer med NYX? Er der noget du kan anbefale at jeg burde prøve?

Kærligst C.

Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *