Silikone svamp – den nye foundation applikator

silikone svamp

Hvad er en silikone svamp?

Silikone svampen er det nye inden for makeup applikation. Vi kender efterhånden alle beautyblenderen. Den klassiske makeup svamp der vrides op med vand og giver et super godt finish af din ansigtsmakeup. Læs HER. Efterfølgeren til de klassiske beautyblendere kommer nu den her silikone svamp.

Denne svampetype er designet til at makeuppen rækker meget længere end ved andre makeupapplikatorer. Hvis du bruger en beautyblender af den eller anden art, så har du måske bemærket, at der sætter sig ret meget produkt fast på svampen? Dette ”problem” har man ikke hos silikonesvampene, da der ikke er noget til at suge makeuppen. Dette medvirker også til at de er mere hygiejniske. I og med at der ikke trænger noget ind i selve svampen vil der heller ikke kunne ophobe sig bakterier. Silikone svampen skal bare skylles ren med vand og så er den good to go.

Svampen kan bruges til applikation af foundation, blush, highlighter og concealer osv.

silikone svamp 2

Silikone svamp VS beautyblender

Som sagt er silikone mere hygiejnisk end den almindelige bleautyblender. Men når det kommer til applikation af foundation (det eneste jeg bruger den til), så er det bare ikke det samme. Jeg vil langt hellere foretrække min beautyblender frem for silikone svampen. I og med at den ikke suger noget af makeuppen kom jeg i starten til at bruge alt for meget produkt, som gav et meget makeuppet look. Jeg føler at jeg maler mit ansigt med makeup, og det er ikke noget jeg nyder. Foundationen er meget længere til om at blive arbejdet ind i huden.

Selve brugen skal man lige vende sig til. For det første føles det lidt specielt i ansigtet og for det andet er den ikke helt optimal at holde på. Fingrene kan glide lidt og så oplever jeg, at mine fingre er på nippet til at gå i krampe, når jeg når slutningen af min applikation. MEN når det kommer til finish er det sådan set meget fint og jævnt – når man lige er blevet venner med den vel og mærket.

Jeg vil dog også sige, at i forhold til at spare på makeuppen er den super. Så hvis man kan lide silikonesvampen og få det til at virke, er der også penge at spare på makeup i længden. Man skal bare lige lære hvilke mængder der nu skal bruges, da det ikke kan sammenlignes med andre applikatorer. Og så koster de her svampe altså ikke det store. Jeg fandt min i Normal til blot 15 kr. og den fås i mange forskellige farver blandt andet klar, blå og lilla.

SÅ alt i alt er den faktisk ok, jeg har det bare bedst med min beautyblender. Måske jeg lære at holde mere af den med tiden.

Hvad siger i? Har i prøvet en silikone svamp?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *