Limited edition the Ritual of Banyu

ritual of banyu 1

The Ritual of Banyu er en ny limited edtion serie fra Rituals som indeholder en længere række af produkter. Serien har en absolut fantastisk duft. Første gang jeg stak næsen i en af produkterne fra the Ritual of Banyu, synes jeg at der var lidt mand over duften, men det var kun et hurtigt førsteindtryk, for den dufter ikke af mand. Duften er ren, fredfyldt og minder mig mest af alt om strand. Den er hverken direkte dame eller mand, sød eller krydret. Bare ren og skøn. Umiddelbart tror jeg at det er en duft langt de fleste ville bryde sig om – også mænd. Det er en duft som man ikke, ikke kan lide. Jeg er fuldstændig forelsket i duften, det er godt at serien også indeholder parfumer, en udgave til kvinder og en til mænd, for jeg skal have fat i den her skønne duftnuance!

Jeg har fået lov til at teste seriens body scrub og body cream, hvilket jeg har glædet mig til. Rituals produkter har altid de skønneste konsistenser og de skønneste dufte, og det gælder bestemt også disse to produkter. Jeg har prøvet en del af Ritulas produkter og de skuffer bare aldrig.

Også deres butikker er skønne at komme ind i, jeg føler mig altid meget velkommen. Man bliver mødt af et væld af rare dufte, man bliver budt på te og personalet er altid meget hjælpsomme.

ritual of banyu 2

The Ritual of Banyu – body scrub

Lidt info om skubben: Denne body scrub er baseret på en rig sammensætning af havsalt fra Bali og bladtangsmineraler, der mildt og effektivt skulle fjerne døde hudceller. Det Balinesiske havsalt virker rensende, mens bladtangmineralerne har en plejende og har revitaliserende egenskaber.

Skrubben er på en måde i to fase; der er en meget vandig fase og en saltfase, som lige skal blandes sammen inden brug. Og det kan godt være lidt en udfordring, da saltfasen er meget fast og hård og svær at blande sammen med vandfasen. Men det har jeg også oplevet ved de andre body scrubs fra Rituals, som jeg tidligere har brugt. Når de to faser er blandet er den klar til brug.

Det er faktisk en ret mild scrub, hvis intensitet af effekt kan opbygges efter hvor meget produkt man vælger at bruge. Jeg synes at det er en ude mærket scrub, jeg kunne måske godt have tænkt mig at den tog en smugle mere fat og virkelig skrubbede igennem, men sådan er scrubs jo så forskellige. Vi har også alle forskellige præferencer hvad det angår.

Når scrubben skylles af huden, er det en sand fornøjelse. Huden efterlades simpelthen så lækker glat, at jeg altid mærker min hud ekstra meget når jeg står under bruseren. Det er en fryd for huden, men bestemt også for duftesansen.

ritual of banyu 3

Body scubben skal lige røres sammen før brug, da den godt kan falde sammen til et to-fase produkt.

The Ritual of Banyu – body cream

Lidt info om cremen: Dette er en rig og nærende creme med kølene egenskaber (det siger de nok), som også indeholder havsalt fra Bali og bladtand. Det skal lige siges at den altså ikke har saltkorn i sig, det kan godt misforstås lidt. Cremen virker revitalisernende, plejende og opfriskende for huden, og kan med fordel anvendes af alle hudtyper og faktisk også som et alternativ til aftersun. Det Balinesiske havsalt har en naturlig rensende virkning og er rig på essentielle mineraler. Bladtang er blandt andet kendt for sine hudplejende egenskaber på grund af det høje vitaminindhold. Ingrediensen bliver ofte anvendt for at give huden glød. Cremen er desuden fri for silikoner, parabener og mineralske olier.

O. M. G. og hold da helt op. Jeg er fuldstændig benovet over den her body cream, det er den bedste body cream jeg LÆNGE har brugt! Den er bare så blød med blød på. Det er bedre end blødt smør. Konsistensen er intet mindre end perfekt. Den er umådelig blød, den er cremet, den er tyk, den er let at massere ud på kroppen, selv på områder med hår! Og så er den hurtigt masseret ud og heldigvis drøj i brug. Da det er en lidt tykkere creme er den også lidt længere tid om at trænge ind i huden, men efter en 5-10 minutter er huden blød, yderst velplejet, ikke fedtet og ikke mindst velduftende. Hvis du bor, eller kommer i nærheden af en Rituals forhandler, så gør dig selv den tjeneste at prøv denne her creme, jeg kan næsten garantere at du ikke vil fortryde det.

Jeg tænkte allerede første gang jeg brugte cremen, at det desværre nok ville være et af de produkter, som ikke kommer til at holde særlig længe… Hvorfor, HVORFOR, er the Ritual of Banyu kun limited edition?!

Det eneste jeg vil sætte en lille finger på, i forhold til cremen er, at de skriver at den skulle have en kølene effekt på huden? Det har jeg ikke oplevet noget som helst af. Ikke at det gør mig noget – jeg bryder mig nemlig ikke rigtig om kolde oplevelser.

Resten af den skønne serie

The Ritual of Banyu indeholder en længere række af produkter, udover de to som jeg har testet. I serien finder du udover en body scrup og creme også:

  • En skummende kropsgel
  • Duftpine
  • En duftspray til hjemmet
  • Et køkkensæt bestående af en håndsæbe og -lotion
  • En 20 sekunders splash maske
  • Parfume i en udgave til kvinder og en til mænd

Kender du Ritulas?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *