Depend sommer 2018

Traditionstro har Depend udgivet en masse nye neglelakskollektioner, i forbindelse med sæsonskiftet. Sæsonen er selvfølgelig sommer, som bliver fejret med en masse glade og festlige farver med pang på! Det jeg elsker allermest ved sommeren er varmen, som vi allerede har haft dejlig meget af! Men derudover så elsker jeg også, at der altid er lyst. Jeg har meget nemmere ved at stå op om morgenen, når det er lyst udenfor. At jeg så ikke kan falde i søvn uden mine natbriller er en anden sag. I dag vil jeg gennemgå Depend sommer 2018 kollektionerne, og vise jer en masse swatches af selv samme.

Klassiske minilakker // Highlight the 80’s

Depend sommer 2018 1

Kollektionen ”Highlight the 80’s” kommer med 12 lakker, hvoraf 6 af dem er cremede farver, og de andre 6 er en matchene udgave af holografiske lakker. Lakkerne kan derfor passende parres to og to. De kan selvfølgelig også matches som man selv ønsker, det er der jo ingen der skal bestemme.

Jeg synes de holografiske highlight lakker er så smukke. Jeg er vild med den effekt de giver neglene, og hvordan de spiller når lyset rammer helt rigtigt. Præcis som en highlighter spiller, når lyset rammer spot on. Jeg har på billedet herunder swatches lakkerne to og to, som de passer sammen, og jeg har prøvet at fange highlight effekten i lyset.

depend sommer 2018 2 highlight the 80's swathes

Dækkeevnen for Highlight the 80’s lakkerne er udmærket. Jeg har på billederne to lag lak på. De cremede lakker har fuld dækkeevne, mens de holografiske er lettere transparente. Jeg har et lag holografisk lak over et lag cremet lak. Depend angiver faktisk på selve lakken, hvor god dækkeevnen er for den givende lak:

Depend sommer 2018 3

Billedet er fundet på Depends instagramside

Highlight the 80’s er en super fin og farverig kollektion. Jeg har især fire favoritter, som er den frugtige, saftige og sprøde røde/koral nuance nr. 556, samt den flotte blå highlight udgave nr. 557 og sidst men ikke mindst det smukke grålige par nr. 561 & 562.

Lakkerne forhandles i Bilka fra uge 21 og koster 24,95 kr. stykket.

O2 // Spotted in line

Depend sommer 2018 4

Depend sommer 2018 5

Spotted in line, er en af de få kollektioner, hvor jeg har forelsket mig i alle farverne! Det er 12 kraftfulde og flotte farver som har et glansfuldt skær. Alle lakkerne er cremede og har ikke andet i sig end lækker farve – med undtagelse af en enkel: nr. 53. Den dybe blå farve har nemlig noget ulmende shimmer gemmende i sig. Jeg synes den er utrolig flot. Det er ikke fordi den glimter helt vild overhovedet. Det shimmer der gemmer sig i lakken, har samme farvenuance og ses faktisk ikke særlig tydeligt. Man kan ikke mærke glitteret på neglen, som efterlades med en glat og blank overflade. Farven minder mig og havet en sen aften, som rammes af lidt sparsomt lys.

depend sommer 2018 6 spotted in line swatches

Dækkeenden for dem alle, er rigtig god. Der er et par stykker (552, 553 og 557), som er en smugle tyndere i konsistensen, de er ikke lige så cremet som de andre. Et lag lak af disse er faktisk også pænt. På mine swatches har jeg, som altid, to lag lak på, hvilket er meget passende. Ét lag lak er for lidt.

Lakkerne forhandles i Matas, Magasin og Salling fra uge 22 og koster 29,95 kr. stykket.

7 day // Floral flow

Depend sommer 2018 7

Floral flow er også en fantastisk kollektion. Den indeholder en masse absolut skønne og sommerlige farver. Den indeholder desuden et par lakker i neon, som jeg synes får huden til at fremstå mere brun. Men det ved jeg ikke om er en holdning som jeg er ene om? Om ikke andet, så er jeg også vild med stort set hele denne kollektion. Jeg synes at lakkerne har hver deres charme. Jeg kan ikke se at der er nogen af dem, som jeg ikke skulle få brugt i løbet af sommermånederne. Min absolutte favorit må dog være Eden Symphony nr. 7160.

På mine swatches herunder, har jeg har 2 lag lak på, hvilket giver en perfekt dækkeevne.

depend sommer 2018 8 floral flow swatches

All About Flowers (7151) // Magnolian Courtyard (7152) // Spring Tulip (7153) // Red Dandelion (7154) // Floral Pop (7155) // Camellian Beauty (7156) // Tropical Garden (7157) // Botanic Blue (7158) // Cosmos Chocamocha (7159) // Eden Symphony (7160) // Spend it (7129)

Lakkerne forhandles i Matas, Magasin og Salling fra uge 24 og koster 49,95 kr. stykket.

Hvilken af de tre kollektioner fra Depend sommer 2018 er din favorit?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *