Ny mattende pudder fra Maybelline

Ny mattende pudder fra Maybelline

For nyligt løb jeg tør for min pudder, den jeg havde før, var en mineral pudder fra wet’n’wild, som jeg faktisk har været rigtig glad for, men jeg har ikke kunne finde den igen. Så jeg gik i Matas med det formål at finde mig en ny pudder. Jeg kom hjem med den nye mattende pudder fra Maybelline. Pudderen er billig, den koster kun 60 kr., dog fås den kun i 4 lyse nuancer; classic ivory 10, nude beige 20, natural beige 30 og pure beige 40, jeg har købt sidstenævnte.

Jeg synes faktisk at den er rigtig god – især i forhold til prisen: Den er mattende, uden at givet et ”pudderet” dukke ansigt. Jeg synes den gør det ret godt, dens finish er meget naturligt, den går ikke ind og farver huden, den matter bare.

Dens holdbarhed er dog ikke helt i top, den holder nogenlunde, men hvis man vil beholde det mattede finish, skal den med i tasken og friskes op i løbet af dagen – jeg oplever i hvert fald, at min hud bliver skinnende i løbet af dagen. Men vil man ikke slæbe rundt på sin pudder og en børste, som jeg sagtens kan forstå, det gider jeg nemlig heller ikke selv, har jeg derfor mine blotting papers liggende i min pung, som er en super hurtig og nem løsning, for at slippe af med shine og få mat hud igen.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *