Lidt basis makeup fra Nilens Jord

nilens jord

Jeg har ikke så store erfaringer med Nilens Jord, men det er uden tvivl lækre kvalitets vare. Jeg har ofte savlet over flere af brandets produkter, men har ofte bare købt billigere alternativer. For et stykke tid siden, hvor jeg tilfældigt var i Matas – uden noget egentlig formål, tænkte jeg at nu skulle det være. Jeg stod længe og overvejede hvilken slags foundation det skulle være; almindelig eller serum foundation. Jeg har sagt det før, og gør det gerne igen; jeg er ikke den store foundation forbruger, jeg er mere til BB- og CC-creams der bidrager med andet godt til huden. Derfor valgte jeg også second skin serum foundation (farve: nude). Derudover måtte jeg også eje en af deres fine blushes. Også der stod jeg og kunne ikke vælge mellem to farver. Men jeg kom hjem med to skønne produkter og 465 kr. fattigere, med sådan er det.

Second skin serum Foundation

Jeg har længe overvejet at købe second skin serum foundation. Det er nemlig ikke bare en foundation (vandbaseret og oliefri), det er også en plejende serum med vitamin A, C, E og hyaluronsyre. Det er derfor jeg valgte denne i stedet for den almindelige foundation. Pleje er altid det bedste valg!

Second skin serum foundation trænger hurtig ind i huden og efterlader huden naturlig og velplejet med et svagt mattede finish, man får på ingen måde det makeuppede look. Den blender sig flot ind i huden uden at efterlade streger. Foundationen har en meget let, næsten ikke eksisterende dækkeevne. Jeg vil sige at man nok skal have fat i en concealer til at dække evt. rødme fra urenheder med.

Ved applikation har second skin serum foundation en tilhørende pippete. Det er noget jeg ikke har prøvet/set hos en foundation før. Men det er sådan set heller ikke noget problem. På den måde er det lettere at styre hvor meget produkt man bruger. Ved f.eks. en pumpe er doseringen svær selv at styre.

Jeg synes at foundationen er nem at arbejde med, dog oplever jeg at den ikke sætter sig særlig pænt på områder med hår eller dun. Den kan sagtens fordeles på ansigtet bare ved brug af fingrene, husk dog lige at de skal være rene først. MEN jeg synes at en beautyblender giver det bedste resultat.

nilens jord sekund skin foundtion

Shimmer blush

Jeg stod i Matas og kunne i lang tid ikke bestemme mig for, om jeg skulle købe farven Peach eller Cherry. Jeg blev efter lang tid enig med mig selv om, at Cherry ville blive en tand for mørk til mig og købte derfor den fine blush i farven Peach. Det er bestemt ikke et valg jeg har fortrudt. Jeg kan fortælle at det var 100 % kærlighed ved første applikation, nej hvor overraskede den mig positivt!

Der kommer ret meget blush på penslet, så et strøg over er nok til begge kinder. Farven passer perfekt til min hud, den er varm og uden at det på nogen måde er for meget eller for makeuppet. Den giver et meget naturligt look, og det lille spil af guld shimmer giver en fin glød med let highlight effekt. Blushen indeholder ægte tourmalin mineral der giver huden en ekstra luksus og føles silkeblød. Derudover så er den super nem at blende ud og ind i huden og på den måde undgå shimmerplamager.

Denne blush er det bedste køb jeg har gjort meget længe!

De to produkter fra Nilens Jord har bestemt ikke skræmt mig væk. Tværtimod kunne jeg mistænke dem for en kommende afhængighed. Hvilke produkter fra Nilens Jord bruger du, og kan anbefale?

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Jeg bruger den samme blush og elsker den til fulde ❤️
    Deres liplinere er også ret gode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *