Ecooking håndsæbe med scrub samt de andre tre

ecooking håndsæbe med scrub

Ecooking laver utroligt mange forskellige produkter. Og utroligt mange rigtig gode produkter. Jeg er vild med deres hudpleje, der både er økologisk, dansk, effektiv, velduftende og så er kun de bedste råvare anvendt, for at sikre smukhed og sikkerhed for os og miljøet. Men foruden den almindelig hudpleje, så har de også haft håndsæber i deres sortiment i et stykke tid, og nu har de lige lanceret endnu en håndsæbe, og denne med scrub. Det er altid super spændende, når der kommer nye produkter, og i forbindelse med scrub, så har de faktisk også lanceret både ansigtsscrub og body scrub i år – men mere om dem en anden dag!

Håndsæberne

Ecookings håndsæber er meget mere luksuriøse end dem de har på hylderne i Netto. Ecookings håndsæber kommer i en stor og pæn emballage på 500 ml, de er milde og plejende og desuden også yderst velduftende. Og de friske dufte får man glæde af, hver gang man vasker sine hænder. I forbindelse med hyppig håndvask, kan hænderne godt udtørre. Hvilket jeg kender alt til, da jeg arbejder på et sygehus, hvor vi nok vasker hænder noget oftere end gennemsnittet. Der er da intet galt i at vaske hænder, det er godt for hygiejne, helbred og velvære. Ecookings håndsæber er flydende og baseret på naturlige og økologiske råvare. De indeholder plejende ingredienser, som gør at de ikke udtørre hænderne.

Tip til dig med meget tørre, irriteret eller ru hænder: Brug Ecookings Alt I En Balm på hænderne i et tyndt lag, og tag et par bomuldshandsker på og sov med dem natten over.

Håndsæbe 01 med duft af orange, lavendel & rose. Dette er nok min favorit variant, jeg kan lide alle tre dufte med denne er min yndlings. Desuden har de faktisk også et flydende opvaskemiddel i denne duft. Den er så mild, at også den kan anvendes som håndsæbe, men det var lige et sidespring.

Håndsæbe 02 med duft af citrus, viol & hvid peber. Håndsæbe 01 & 02 har en mørk flaske, hvorimod 02 med scrub og 03 har en klar flaske.

Håndsæbe 02 med scrub med duft af citrus, viol & hvid peber (nyhed). Med denne nyhed bliver dine hænder ikke bare rene, de bliver også eksfolieret med lavastensscrub der renser i dybden, fjerner døde hudceller og giver bløde velplejede hænder. Håndsæben med scrub indeholder blandt andet Aleo Vera, som beroliger, fugter, regenerer og blødgør huden. Agurkeekstrakt som er rig på aminosyre, protein og vitamin C. Pumice/pimpsten fra en bjergart, der dannes ved vulkanudbrud. Det fine granulat af naturlig lavasten virker eksfolierende. Så indeholder den milde plantebaseret vaskeaktiver. Aminosyre der generelt menes at være gavnlig for huden, på grund af deres boost af collagenproduktionen samt boost af hudens elasticitet og genopbyggelse af fugt. Og så indeholder den Volcanic Sand der er beriget med termisk vand og rig på magnesium, silica og calcium der har re-balancerende, rensende og regenerende egenskaber.

Jeg synes håndsæbe med scrub flasken er smuk. Sæbens farver og struktur kan ses gennem den klare flaske og ligner en sten. Jeg tror aldrig at jeg har prøvet en decideret håndsæbe med scrub i før, men jeg kan fortælle jer, at det er fantastisk at vaske hænder i. Det er simpelthen bare luksus til hverdagen. Hvis det mod forventning skulle vise sig at du ikke bryder dig om at vakse hænder i scrub, så kan du anvende den til kroppen og fødderne, men jeg vil selv beholde den som ekstra luksuriøs pleje til hænderne – hold op det er lækkert. Det er sådan en ting jeg ikke vidste at jeg manglede, før jeg fik det prøvet! Stor anbefaling herfra!

Håndsæbe 03 med duft af jasmin, grape & appelsinblomst. Alle tre dufte er fantastiske men denne er den mest kraftige.

TILBUD: I dag (5/3-20) har NiceHair.dk 25 % rabat på danske mærker, heriblandt Ecooking. Og du får selvfølgelig ekstra 5 % rabat med koden HB5.

Har du prøvet noget af Ecookings håndsæber? Skal du mon investere i 02 med scrub?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *