Styling af bryn med Eylure

eylure

Når det kommer til øjenbryn, gør jeg faktisk ikke selv det store ved dem til hverdag, da jeg er meget tilfreds med hvordan mine øjenbryn ser ud naturligt. Jeg for også tit komplimenter for mine øjenbryn. Da jeg er mørkhåret, er mine øjenbryn også meget mørke, den eneste ulempe der er ved det, er at de kræver ret meget vedligeholdelse. Jeg ville ønske jeg kunne nøjes med at få dem vokset en gang om måneden, men det kan jeg ikke. Hårene der vokser ud er nemlig (sjovt nok) også mørke, og meget tydelige. Derfor plukker jeg næsten dagligt fremgroet hår.

Sådan bruger du brynkittet fra Eylure

Du kender måske Eylure fra deres mange forskellige vipper, men de har faktisk også serier til brynene. Deres produkter er skabt til at sætte både øjne og bryn i fokus, i dag vil jeg fortælle lidt om tre brynprodukter:

Som jeg nævnte lige før, gør jeg ikke så meget ved mine bryn i hverdagen, jeg plejer at rede den med en børste, for at det ikke skal stritte ud i alle retninger. Til det bruger jeg som regel en børste der minder om en mascarabørste tilsat en form for gel. Her er Eylure brow control & shape gel perfekt. Gelen er ikke tilsat farve, og der kommer dermed ingen dumme streger efter den. Denne slags produkt bruger jeg stort set hver dag til mine bryn, men det er også det eneste faste jeg har til dem.

Derudover kan jeg nogen gange finde på, at lave lidt mere fylde i mine bryn ind mod næsen. Det gør jeg fordi hårene der ikke er lige så fyldige som resten af mine bryn. Til det bruger jeg Eylure brown pencil i farven dark brown (no 10). Det jeg gør, er at jeg laver en masse små streger, så det minder om hår. Jeg bruger ikke blyanten til at farvelægge så om sige. Den kan også bruges til at optegne og forme ens øjenbryn.

Har du ikke så tykke bryn, er de overplukket eller mangler de farve, kan du prøve dig med Eylure brow stencils. Det er en pakke der indeholder 4 øjenbrynsskabeloner; slank bue, medium bue, høj bue og fuld bue. Man vælger den skabelon der passer bedst til sine naturlige bryn og ligger den over så den passer. For mit vedkomme passer medium buen bedst. Derefter skal du bruge en form for bryn produkt, det anbefales at bruge et produkt i pudderform (det er også det jeg har bedst erfaringer med), men en farveblyant kan også bruges. Når brynene er farvede og skabelonen er væk, kan du samtidig se og fjerne overskydende hår.

Her ses mine øjenbryn:

eylure bryn

Naturlige // Styling med brow pencil og brow control and shape gel

Det er ikke fordi at det gør alverdens til forskel, men det sætter lige prikken over i’et at de får lidt ekstra fylde og bliver redt igennem.

Hvordan styler du dine bryn?

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *