Goodiebox december 2016

goodiebox december 2016

Så kom årets sidste Goodiebox – et koncept jeg aldrig bliver træt af. Jeg elsker simpelthen den månedlige selvforkælelse og overraskelsesmoment, og så kan man få det til næsten ingen penge. Når men december måned er jo julemåneden, hvilket også afspejler sig i temaet for månedens Goodiebox: Happy Holidays, som også er skrevet så fint på selve boksen. ♥

Men ikke for det, produkterne i månedens boks stråler ikke ligefrem jul – hvilket jeg ikke kan klage over. Der er produkter til lidt af det hele; fødder, ben, krop, ansigt, negle, makeup og hår.

Goodiebox december 2016 indeholder:

Bloom and Blossom – revitalising leg and foot spray. Dette er et produkt der passende kan ligge i en håndtaske, som så kan tages frem ved behov. Den skal sprayes på trætte og hævede ben og fødder, enten i forbindelse med juleshopping, eller jules mange fester.

Dove – DermaSpa goodness3 bodylotion. Dette er en meget lille prøve. Men den har en fantastisk duft og konsistens og den trænger super hurtigt ind i huden. Jeg kunne helt sikkert godt tænke mig den som full size. Jeg tror faktisk ikke engang, at jeg har prøvet nogle af DermaSpa produkterne.

Karmameju – wild body oil 03. Body oil er både godt som kropspleje, men kan også bruges til en gang kropsmassage. Jeg har de sidste 5 ugers tid gået med spændinger i den øverste del af ryggen og skulderne, så jeg trænger virkelig meget til en god omgang massage! Desuden dufter olien skønt, lidt henad citronslikkepinde.

Lee Stafford – shine spray. Dette er nok for mit eget vedkomme boksens nitte. Jeg fik tørshampooen af samme mærke i Goodiebox’s limited edition boks og den er jeg endt med at smide ud på grund af dens duft. Og uheldigvis har shine sprayen her samme duft, som er alt for meget mand til at jeg vil bruge den. MEN som shine spray til håret er den god, den giver et rigtig fint resultat, uden at håret syner fedtet.

Nails Inc. – gel effect (farve: old bond street). Nem påføring, god dækkeevne, hurtig tørrende, flot resultat, men farven er nok ikke lige mig desværre. Den er meget mørk, når den er på neglene, ser den stort set bare sort ud.

Teeez Cosmetics – be smootg face powder. Den kom jo som kaldet. Min pudder fra maybelline, er lige ved at være brugt op, og jeg havde gået og tænkt på hvilken jeg så skulle købe, men var ikke rigtig kommet frem til noget. Heldigvis! Teeez er et mærke jeg er blevet rigtig glad for, efter at have modtaget et par af deres produkter gennem Goodiebox. Helt klart boksen højdepunkt.

Vichy Idéalia – recovery night gel-balm OG smoothing and illuminating cream. Idéalia serien er fremstillet til at give huden glød, virke mod fine linjer, synlige pore og mod en ujævn hudtone. Natcremen synes jeg er lidt for elastisk på en måde, jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg kan lide den eller ej, men dagcremen er jeg vil med, den sætter sig rigtig fint på min hud med et mat finish.

Samlet værdig sådan ca. 600 kr. det er lidt svært at beregne specialstørrelses produkternes pris. Alt i alt er dette en af de bedre bokse. Produkterne har en god blanding af formål, der er lidt til det hele. Der er mange produkter, hele 8, og så er stort set det hele noget jeg kan få brugt.

Rabatkode til dig: få 15 % på din første Goodiebox

Er du endnu ikke medlem af Goodiebox kan du via linket (det understregede) tilmelde dig. Abonnementet koster 159 kr. om måneden. Der er ingen binding, så du kan altid afmelde dig igen, hvis du fidner ud af at det ikke skulle være noget for dig. Jeg ved ikke om jeg har sagt det før, men man kan også optjene goodiepoints, ved at anmelde produkterne på deres hjemmeside, det svare til at ca. hver 4. boks er gratis. Ydermere har jeg her en rabatkode, som gælder for dig der endnu ikke er medlem, men godt kunne tænke dig det. Ved at bruge rabatkoden: MINDECBOX i kassen får du 15 % rabat på dig første boks. Koden gælder til og med den 16. januar 2017, så det er nu du skal slå til.

Behind the scenes – Baloo the photo bomber

En ting der altid sker når jeg skal fotografere en Goodiebox, er at Baloo tror al den skønne konfetti er legetøj til hende, og at jeg leger med hende. Hun ELSKER det simpelthen. Hun ville rigtig gerne være med på billederne denne gang, og jeg synes I skal have lov til at se lidt af billederne, og måske få et lille julegrin med på vejen. Her har I en lille kollage – jeg kander det Baloo the photo bomber:

goodiebox december 2016 baloo

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *