Cleanser og klud fra human and kind

human and kind cleanser klud

Dem af jer der får Goodiebox, har måske også fået disse to produkter fra human and kind, med i jeres september boks. Det er først nu, at jeg rigtig er kommet i gang med at bruge dem, da jeg lige havde lidt andet, som jeg skulle opbruge først. Mit førstehåndsindtryk af både cleanseren og kluden var faktisk rigtig godt. Jeg synes generelt, at human and kind har nogle lækre design. Designet på cleanseren er lækket og frist, den dufter godt og kluden er noget så blød. Især kluden havde jeg faktisk rigtig høje forventninger til, fordi jeg syntes den var så lækker. Men den har skuffet mig en smugle.

Wash-off facial cleanser

Som sagt – jeg elsker designet, det er rigtig fint. Jeg kan rigtig godt lide at bruge cleanseren, den er blød og cremet og meget behagelig i brug. Jeg synes den renser min hud rigtig godt. Der er en let kølende effekt ved brug, som jeg egentlig også meget godt lide. Jeg er blevet helt tosset med creme cleansere efter at have prøvet Niveas, det er bare lidt mere lækkert end en almindelig gel cleanser.

Et eneste lille problem med den er, at min hud bliver meget rød – lidt som i at jeg ikke kan tåle den – sådan tænkte jeg i starten i hvert fald. Men jeg fortsatte med at bruge den morgen og aften, over en weekend for at se om det virkelig var min hud, der ikke kunne tåle den. Eller som jeg håbede; at den var skrab i starten og huden bare lige skulle vende sig til den – men dette var ikke tilfældet. Min hud blive ved med at blive rød og irriteret…

Så jeg er nu stoppet med at bruge clenseren, da jeg ikke vil udsætte min hud, for noget den ikke kan tåle. Jeg synes det er rigtig ærgerligt, for jeg kunne rigtig godt lide den: design, duft, konsistens og renseevne.

Kluden/Deep cleansing cloth

Ja som jeg startede med at skrive, så er den en skuffelse, som jeg meget hurtigt blev træt af at bruge. Altså det er fantastisk, så blød den er, den er vildt rar. Men når kluden gøres våd og bruges i ansigtet, får jeg følelsen af at drukne, da stoffet er så tykt. Jeg får fornemmelsen både når jeg vasker ansigtet med kluden, og når jeg har vredet den op og bruger den sammen med en rens. Den skuffer også på den måde, at jeg ikke får nogen peelende effekt fra den. Faktisk synes jeg ikke, at jeg får noget ud af at bruge den.

Hvad synes i om produkterne, er det noget i har prøvet?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *