Goodiebox juli 2016

goodiebox juli 2016

Så blev det tid til månedens selvforkælelse, der i denne måned er sammensat med temaet the energy box, der egner sig perfekt til en masse sommer aktiviteter. Boksens indhold har denne gang en samlet værdi der ligger på ca. 450 kr.

Indhold:

Naked lips aftersun lipbalm: Det var med en lettere frygt jeg åbnede læbepomaden for at dufte, da der tidligere har været en læbepomade af samme mærke med i Goodiebox – og den kan jeg (eller veninder) så absolut ikke lide. Men da jeg duftede til den her, var det en positiv overraskelse, den dufter af sød OG sur citrus – dejlig frisk.

Gosh Copenhagen mineral waterproof eye shadow: Farven af kobber og rust er vildt flot og meget pigmenteret. Øjenskyggen er cremet, langtidsholdbar og vandfast – perfekt til en masse sommeraktiviteter. Jeg har ikke slev haft mulighed for at prøve den endnu, pga. øjenbetændelse… Men jeg er sikker på at jeg kommer til at elske den!

Kueshi anticellulite booster: Umildbart er dette ikke et produkt jeg har brug for, da jeg endnu ikke har cellulite. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om jeg vil gemme den og eventuelt bruge den som forebyggende eller om jeg vil give den væk. Mærket Kueshi er jeg ellers ret vil med, så det kan være jeg prøver anticellulite boosteren et par gange og ser hvad der sker.

Eleven australia miracle hair treatment: Jeg har kun lige nået at bruge hårkuren en gang, den dufter skønt af kokos. Hårkuren beskytter mod klor, solskin og virker som varmebeskyttelse. Hårkuren påføres håndklæde tørt hår og skal ikke skylles ud. TIP: red det fugtige hår igennem, påfør hårkuren og derefter lidt saltvandsspray og føntør så for at få et fyldigt hår.

Youth lab daily sunscreen SPF 50 normal/dry skin: Der har før været et youth lab produkt med i Goodiebox som jeg er rigtig glad for, så dette var en positiv overraskelse. Cremen er til ansigtet, den har en let dækkeevne og er med solfaktor 50, vitamin E og hyaluronsyre – what’s not to like?

Myproterin skinny cookie: Sidste produkt for The Energy Box er sådan en lille protein cookie. Den er dejlig blød, men ærligt synes jeg ikke at duften er særlig indbydende – den dufter af citrus og en snært af kloark… jeg er heller ikke vild med dens konsistens eller smag – det er slet ikke noget for mig!

Månedens boks er da ok, men der har også været bokse der var langt bedre, jeg synes personligt at den er lidt kedelig. Hvis du selv er interesseret i at modtage din egen Goodiebox hver måned, kan du tilmelde dig HER.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *