En pause fra hverdagen

red clay dm skincare

Nogen dage har man bare brug for en lille pause, til at være sig selv og slappe af. Og hvad er bedre end en lækker omgang ansigtsmaske?

Når man skal anvende en ansigtsmaske – uanset slags bør man rense sin hud først, så den er ren for makeup, cremer og snavs. Efter at have renset huden, er den klar til en afslappende ansigtsmaske. Fra DM skincare bruger jeg i øjeblikket den dybderensende Red clay maske til sensitiv hud. Den skal lige omrøres før brug. Masken overraskede mig meget positivt, den er drøj i brug, samtidig med at den er tyk i konsistens, og så er den bare meget behagelig at påføre. Den tørrer umildbart ret hurtigt, brugsanvisningen siger 15 minutter, men så lang tid tager det ikke. En anden ting jeg godt kan lige ved masken er, at den ikke giver den voldsomme, stive og krakelerende effekt, som nogle muddermasker kan have.

Når red clay masken skal skylles af, er selve leret nemt nok at få af. Det et går i opløsning med det samme. Men den røde farve kræver at man er mere omhyggelig. En ting man skal være opmærksom på – og det gælder alle rød-ler-masketyper, er at det godt kan svine lidt, og farven kan smidte af. Så intet nyt tøj, og intet lyst tøj.

Masken efterlader huden glat, mat og med en mild strammende effekt. Efterfølgende er bruger jeg, også fra DM skincare, Herbal toner, der især egner sig godt til uren hud. Derefter bruger jeg en god ansigtscreme der variere efter tidspunktet på dagen.

Selvom min ansigtsmaske er en 15 ml udgave, strækker den sig til ret mange gange. Jeg have en ide, om at der ville være til to gange, men det var heldigvis ikke den rigtige antagelse.

Hvordan forkæler du dig selv i hverdagen?

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *