Goodiebox december 2015

DSC_0006

Så kom årets sidste Goodiebox. Denne gang havde de lavet et samarbejde med Chri Chri, om end jeg synes, at det er et lidt mærkeligt samarbejde, da Chri Chri er et online platform, der skriver om mange forskellige ting, som madlavning, indretning, fashion og beauty. Men det er så Chri Chri der i denne måned både har designet boksen, og udvalgt indholdet. Indholdet af denne måneds boks var;

  • En ansigts toner fra Estelle & Thild som er et svensk brand, denne toner hedder biovleanse multi-action facial toner, da den er fyldt med vitaminer og aktive enzymer.
  • Så var der en hårolie fra Wella, system professionals luxe oli reconstructive elixir, den er jeg ret glad for, både fordi at hårolier holder rigtig længe, også selvom dette ”kun” er en prøve, på 30 ml, derudover er min yndlings shampoo også af samme mærke.
  • Min favorit i december boksen var denne her lip gloss combination fra Tronborg. Der er 4 farver, alle med lidt glimmer i, jeg har prøvet dem alle, og det er ikke fordi at de giver meget farve til læberne, men de klistre heller ikke som andre lip gloss gør. Penslen er jeg så ikke så vild med, men det er det mindste problem. Derudover er jeg ret glad for, at det ikke var endnu en meget rød ting til læberne, men farver der er mere naturlige.
  • Så modtog jeg også et hårbånd fra Petite affaire, med ståltråd inden i, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af at bruge det, uden at jeg ligner en kanin…
  • Det sidste produkt der var med, var en frosted plum body butter fra The Body Shop. Body butteren er meget blød, den virker helt nylavet hvilket er rigtig lækkert.
  • Og som en lille ekstra ting have de denne gang, sendt to teposer med fra Hari Tea, en choco chai og en sweet chai, ingen er dem faldt dog helt i min smag, men så ved jeg også at det ikke er dem jeg skal købe.

Jeg synes boksen er ret flot, den er lysere lilla i bunden og så bliver den mørkere opad. Og så matchser den også noget af indholdet, hvilket er lidt sjovt synes jeg. Og så er det også rart engang imellem at få et andet design end den almindelig sorte boks. Dog ved jeg ikke hvad jeg skal gøre af alle mine bokse? Jeg har dem stående i min skab og fylder, og nu er der ikke plads til flere, jeg synes bare, at de er i for god kvalitet til at smide ud…

12387981_1076556022384923_698938692_n

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *