Goodiebox limited edition by Maria Nila

maria nila

Goodiebox har gang i noget rigtig godt! I en lang årrække har de haft de samme 3-4 bokse kaldet trreat bokse, som man har kunne købe uden at være medlem. Disse bokse er de så begyndt at lege lidt mere med inde hos Goodiebox, så der kommer nogle nye og spændende limited edition bokse. Jeg har tidligere anmeldt limited edition by elements, som jeg har været ret begejstret for. Nu har de lige udgivet deres nyeste LE boks. Den er dog desværre allerede udsolgt, så det gælder om at være hurtig på tasterne!

Denne boks er lavet i samarbejde med svenske Maria Nila, som udvikler eksklusive salonprodukter til farvet hår (kan også bruges til almindeligt hår). Produkterne er lavet med fokus på kvalitet, udvikling og dyrevelfærd og så er produkterne 100 % veganske, og med omtanke på miljøet.

Boksen indeholder 5 produkter af 3 forskellige serier

Head & hair heal shampoo OG conditioner. Disse to produkter har jeg længe gerne ville prøve i eget hår, jeg har hørt så meget godt om dem. Men de er ret dyre; både shampooen og conditioneren er på 100 ml. og koster 109 kr. stykker! For 100 ml.!? MEN mit hår elsker dem! Det følges tykker og får mere volumen og struktur allerede efter første vask.

Luminous colour masque. Masken her har tidligere været med i Goodiebox. Den var med i marts 2016, hvor den blev nomineret til Danish Beauty Award. Derudover har den vundet Goodiebox Award, for bedste hårprodukt i 2016.

Luminous colour hair lotion. Dette er en leave-in hår lotion, jeg gætter på at det bare er et andet ord for leave-in hårkur? Når men lotionen skulle beskytte og fugte håret ligesom masken gør, den skulle give shine også skulle man slippe for genstridigt hår. Og shine kan jeg i hvert fald skrive under på at den gør vildt godt.

Salty mist. Dette er noget jeg er flittig bruger af om sommeren, da man via en saltvandsspray kan opnår et ret lækkert hårlook. Her i vintervejret er saltvandsspray ikke noget jeg bruge, så nu har jeg endnu en grund til at glæde mig til somme.

De har alle nogle fuldstændig fantastiske dufte; søde, frugtige og så lækre! Jeg har dog ikke farvet hår, men alligevel synes jeg rigtig godt om de 5 produkter. Jeg havde lidt håbet på at der ville være en af Maria Nila’s colour refresh produkter med i boksen, da det er noget jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve, men det må blive en anden gang.

Maria Nila Goodieboxen har en samlet værdi af 845 kr. og kostede 249 kr., men som sagt er den udsolgt. Du kan dog stadig nå at få fingrene i deres boks lavet i samarbejde med Elements lige HER.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

    1. Det gør den desværre ikke, det er en limited edition box som Goodiebox kun laver i et begrænset antal 🙁 Men du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev og på den måde holde øje med kommende LE bokse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *