Lækre nyheder fra Evolve Organic Beauty

evolve hudpleje 1

Disse fem produkter er ikke de første, som jeg prøver fra brandet Evolve Organic Beauty. Alle de produkter jeg har prøvet, har jeg været super glad for. Hvilket også gør, at Evolve er et favorit brand herfra. Jeg er derfor også altid spændt på at teste nyheder fra brandet. I dag vil jeg fortælle jer om fem af deres nye produkter. Hvoraf jeg faktisk har testet det ene af dem i en ældre udgave.

Radiant Glow Mask (ny formel)

Formlen på den mest velduftende maske, er opdateret. Jeg har testet den forrige udgave, som du kan læse HER. Forskellen på de to masker er, at den forrige var med råt kakaopulver og kokosnød, hvor den nye er med råt kakaopulver og blåbær. Foruden det lille skift i ingrediens, så er formelen også blevet 5% mere organisk, så Radiant Glow Mask nu er 100% naturlig og 86% organisk. Derudover indeholder masken også stadig ler, som revitaliserer og renser huden. Duften er der ikke forskel på, den har stadig den lækreste duft, der får den søde tand, til at løbe i vand. Jeg sagde til min kæreste, at han skulle dufte til den, og han spurgte om det var chokoladekage. Vaniljeolie medvirker også til at give masken dens skønne duft.

evolve hudpleje 2

Masken er dejlig at have på, den er dog ret sej i det, når den skal fordeles ud i ansigtet. Jeg synes faktisk at den er ret svær at fordele jævnt ud på huden. Når masken skal skylles af igen, efter 5 minutter, virker maskens blåbærpartikler eksfolierende på huden, som er både mild og effektiv. Desuden forvandler dens konsistens sig til en mælkehvidlignende væske. Det der sker i denne proces er, at naturlige sukkerekstrakter ved kontakt med vand, omdannes til denne hvide tynde lotion, der let skylles af og efterlader huden glat, fugtet og beroliget.

Liquid Radiance Glycolic Toner

Dette er en flydende eksfoliator til huden, og kan anvendes af alle hudtyper, og så er den 100% naturlig. Den indeholder AHA i form af glykolsyre fra sukkerrør, æblesyre fra æbler og citronsyre fra citrusfrugter og BHA af salicylsyre fra pilebark. Vil du vide mere om AHA og BHA kan du læse DETTE indlæg. Toneren booster hudens udstråling, rense porerne for urenheder og tilføre samtidig fugt. Som sådan er det meget behagelig at anvende, den kan ikke mærkes så meget på huden. Områder med sår, en revne eller en nylig klemt bums, altså steder hvor huden er ødelagt, kan det godt svige en lille smule, men ikke nær så meget, som når man bruger sprit på hænderne og der er et sår. Efterfølgende føler jeg at huden er strammet op. Toneren har en duft der minder mig om et madkrydderi, hvilket jeg ikke ved hvor vild jeg er med. Efterfølgende skal huden plejes med serum og ansigtscreme, som vanligt.

360 Eye And Lip Contour

Dette er en let og vandig creme til øjenomgivelserne, samt til huden omkring læberne. Dens dosering er helt perfekt. I serien sammen med 360 Eye And Lip Contour, fås der også et serum og en ansigtscreme, som jeg tidligere har testet, læs med HER, der passende kan anvendes sammen med øjencremen. Umiddelbart føler jeg mig lidt fjollede, når jeg bruger cremen rundt om læberne. Det er meget uvant for mig. Og når jeg desuden kommer både serum og creme på området også, føler jeg mig lidt fjollede. Men det er en vanesag at pleje dette område også.

Climate Veil Tinted Light/Medium SPF 20

evolve hudpleje 3

Jeg ved ikke om I kan fornemme det på billedet herover, men i hvert fald så skiller cremen lidt. Det er dog ikke noget der har nogen betydning, når den masseres ud i ansigtet. Jeg er vild med denne type af makeupprodukt/ansigtscreme. Det er en type af produkt, som jeg bruger rigtig meget af igennem foråret og sommeren. Lidt farve og solfaktor i et og samme produkt. Huden forfines med en let dækkende farve, plejes og beskyttes mod solens skadelige stråler. Desuden bruger jeg generelt ikke så meget makeup i disse sæsoner.

Daily Defence Moisture Mist

En fugtgivende ansigtsmist, med en skøn duft af blomster. Den sprayer en smule voldsomt, men bruges den efter at huden er renset, kan misten passende lige masseres ind i huden, så trænger den nemlig hurtigt ind. Jeg kan bedst lidt at bruge den på ren hud, da den netop er så voldsom. Men den kan også anvendes oven på makeuppen og i løbet af dagen. Misten øger hudens evne til at optage fugt, så huden bliver mere gennemfugtet samtidig med at den plejer huden. De aktive ingredienser, der blandt andet består af peptider fra afrikansk moringa, beskytter og beroliger huden. Defence Moisture Mist beskytter cellerne i huden for forurenende stoffer og transporterer snavs væk fra huden.

Kender du Evolve Organic Beauty?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *