Yves Rocher Go Green neglelak

yves rocher go green 1

Go Green er den første biobaserede og veganske neglelakkollektion fra Yves Rocher og kommer i 32 farver. Go Green neglelakkerne er med opløsningsmiddel af naturlig oprindelse, giver smukke negle samtidig med at de passer på miljøet. For at sikre maksimal farve og glans, samt at minimere belastningen på miljøet, indeholder formlen ingredienser, der har oprindelse i vegetabilsk biomasse, som roe, sukkerrør og træ. Andre ingredienser som kokosolie og bambusekstrakt sikre pleje, glans og holdbarhed. Formlen resulterer i samme holdbarhed, dækning og glans som en almindelig neglelak. Resultatet er flotte blanke og glatte negle, med intense rige farver.

Neglelakkerne er meget tynde i deres konsistens, men super nem at applikere og nem at fordele jævnt på hele neglen. De dækker også godt, to lag giver en perfekt fuld dækning. En anden veldig god og imponerende ting ved Go Green lakkerne er, hvor ekstremt hurtigt de tørre!

yves rocher go green 2

Blandt de 32 farver er der både ensfarvede farver og nogen med lidt shimmer i. For bedst resultat start med en basecoat og afslut med en topcoat, du kan passende anvende dem fra Go Green kollektionen.

Hvilken farve har du på neglene?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *