Evolve Age-Smarter 360 og duften af citronmåne

Evolve Age-Smarter 360 1

Okay det skal faktisk ikke kun handle om den her ansigtscreme, med duft af lækker citronmåne. I dag vil jeg fortæller jer om to produkter fra et af mine favorit brands, nemlig Evolve Organic Beauty. Det skal handle om et af deres serums og en ansigtscreme, der begge er en del af Evolve Age-Smarter 360 konceptet, som jeg også vil komme ind på lige om lidt.

Evolve Age-Smarter 360 2

Evolve Organic Beauty er et prisvindende brand, som producere håndlavede, økologiske og naturlige hud-, krops- og hårpleje med de mest effektive indholdsstoffer. Produkterne laves i små portioner ad gangen, for at sikre friskhed. De er faktisk så meget håndlavede, at der rent faktisk står lige præcis hvem, der har lavet dét produkt man sidder med i hånden. Produkterne er veganske og så er de selvfølgelig IKKE testet på dyr.

Superfood 360 serum

Både dette superfood 360 serum og multi peptide 360 moisture cream, er baseret på Evolvs ”Age-Smarter 360” koncept. Age-Smarter 360 tager sig naturligt af huden i alle livets faser og arbejder proaktivt med huden, for at understøtte en smuk og naturlig ældning. En Age-Smarter 360 behandling tackler ikke kun de fine linjer og rynker, men også pigmentforandringer, fasthed og glans.

Superfood 360 serum er et letvægtsserum, som kan anvendes af alle hudtyper i alle aldre. Serummet indeholder en avancerede sammensætning med højeffektive og naturlige superfoods, der giver huden beskyttelse og anti-age; forbedring af rynkedybden og fastheden i huden.

Serummet har en uklar let og vandig konsistens. Umiddelbart er konsistensen mere som en let olie med en tilpas tykkelse, og så trænger det hurtigt ind i huden og efterlader den let fugtet. Serummet har ingen egentlig duft, hvis den dufter af noget, er det måske meget svagt af nød?

Multi peptide 360 moisture cream

Evolve Age-Smarter 360 3

Og nu til den omtalte ansigtscreme med duft af citronmåne! Som sagt, så er muliti peptide 360 moisture cream også baseret på det fermøse Evolve Age-Smarter 360 koncept. Anti-age cremen er spækket med superfoodingredienser og grønne “high-tech” ingredienser, der tilsammen giver anti-age fordele, hudtoneforbedringer samt intens og dybdevirkende fugt for normal til tør og moden hud.

Duften er så lækker, jeg får ofte lyst til citronmåne når jeg bruger cremen. Duften er mild, cremet, rund med et lille syrligt tvist af sød citron og så minder den som sagt meget om citronmåne. Cremen har en skøn fast konsistens. Min oplevelse af cremen, er at den kan anvendes både morgen og aften, men at jeg er blevet gladest for ar bruge den som dagcreme. Jeg synes lige at den mangler det sidste plejende toutch, for at være en rigtig god natcreme. Huden efterlades lækker, velplejet, fugtet, blød og med et dugfriskt flot finish.

Kender du Evolve?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *