Bondi Sands – bestseller selvbrunerbrand er kommet til Danmark

bondi sands 1

Bondi Sands, det bedst sælgende selvbrunerbrand i Australien, New Zealand og Storbritannien, er kommet til Danmark og forhandles hos Matas og på matas.dk. Bondi Sands tilbyder produkter af salonkvalitet i et bredt udvalg, der passer til alle hudtoner. Med selvbrunerprodukterne fra Bondi Sands opnås en ensartet, naturlig og gylden farve, og så indeholder de fugtende pleje, som er med til at sikre et holdbart resultat. Brandet er inspireret af den ikoniske strand Bondi Beach i Australien, og et ønske om at gøre den ultimative, smukkeste farve tilgængelig for alle.

Generelle gode tips til selvbruner
  • Eksfolier huden og sørg for at der ikke er tørre områder på huden inden brug af selvbruner.
  • Fjern helst hår dagen før. Hvis det gøres samme dag, så afslut badet af med koldt vand for at lukke porerne før selvbruner.
  • Hvis du anvender foams, der skal sidde på huden for derefter at skylles af. Så skal du være opmærksom på, at en anelse afsmitning kan forekomme under processen. SÅ lad vær med at tage det fineste hvide undertøj eller andet hvidt/lyst tøj på før efter badet.
  • Du kan altid blande lidt selvbruner i din vanlige plejecreme til ansigtet, hvis du blot vil have en lille grad af farve.
Liquid Gold Self Tanning Dry Oil

Liquid Gold er en selvbruner tørolie og min personlige favorit. Den dufter dejligt af kokos, den er nem at fordele ud på kroppen, dog giver den stort set inden farve nu og her, så det er med at krydse fingre for et jævnt resultat, der viser sig efter et par timer. Selvbruner tørolien tørre utrolig hurtigt ind på huden, så man sagtens kan have tøj på efterfølgende. Og resultatet er GODT! Jeg er meget overrasket over det. Jeg er ikke selv den store forbruger af selvbrunere, så derfor er mine resultater heller ikke altid lige gode, men det her er virkelig godt.

Resultatet er flot og jævnt og det giver en ekstra glød, uden at farven bliver for mørk, men er naturlig at se på. Ved at give huden et ekstra lag opnås en lidt dybere farve, men stadig super flot. Det eneste sted jeg har kikset, har været på tæerne på den ene fod én gang, men det var selvforskyldt! Den flotte brune kulør holder i ca. en uge, hvorefter den normale blege hud vender tilbage, hvis kuløren ikke holdes ved lige.

Den indeholder fugtgivendeplejende fra arganolie for et holdbart resultat. Tørolien skal ikke vaskes af og er derfor perfekt, når det skal gå hurtigt. Ønskes en dybere tan påføres olien igen efter 30 minutter.

Self Tanning Foam 1 Hour Express

Denne skum kommer ud ligesom en hårmousse og så dufter den henad pinacolada. Også denne indeholder plejende arganolie. Skummen er mørk, så man kan se hvad man laver, men meget af farven vaskes af igen, når man efterfølgende skyller huden. Skummen skal sidde i 1-6 timer før den skylles af. Inden skummen skylles af, fremhæver den alle pore som umiddelbart godt kan virke afskærmende, men dette, samt småfejl der kan være ved f.eks albuerne, forsvinder når kroppen skylles efterfølgende.

Første gang lod jeg skummen sidde i 2-3 timer, før jeg gik i bad, hvor resultatet var at der næsten ikke var nogen farve tilbage. Skummen skal altså sidde i noget længere tid. Resultatet er en meget let tint.

Self Tanning Foam Dark

Denne lette og luftige mousse har samme skønne kokosduft som tørolieolien, men så indeholder den også aleo vera. Moussen giver farve med det samme den påføres, og udvikler sig over et par timer. Moussen skal vaskes af efter 1-6 timer. Kroppen skal selvfølgelig ikke vaskes med scrub, blot skylles, og så skal kroppen dubbes tør efterfølgende. Indtil moussen skylles af smitter den også af på tøj og toiletbrættet. Efter at have været i bad, forsvinder meget af farven igen. Den tilbageværende farve holder i en god uges tid. Jeg synes farven der er tilbage, sidder pænt og er jævnt fordelt. Jeg synes at dark udgaven har en let rødlig nuance over sig.

Self Tanning Foam fås i 3 nuancer: Light, Dark og Ultra Dark.

bondi sands 2

Liquid Gold Self Tanning Dry Oil // Self Tanning Foam 1 Hour Express // Self Tanning Foam Dark

De to mousser er nemme nok at fordele ud på kroppen, men olien er altså lige det nemmere, og så er der den fordel, at olien heller ikke skal skylles af igen. Som nybegynder er det også olien jeg vil give den største anbefaling. Jeg kan godt forstå at Bondi Sands er et bestseller selvbrunerbrand! Det er virkelig godt, og resultaterne af produkterne ligeså.

Kender du Bondi Sands?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *