Det nye Ecooking C-Vitamin Serum

ecooking c-vitamin serum 1

Ecookings nyeste serum er det ultimative fugtboost til huden der går ind og regenerere og styrker huden. Det er det nye Ecooking C-Vitamin Serum jeg vil fortælle jer om i dag. Serummet er super effektiv med dets høje indhold af C-vitamin, der har en klinisk dokumenteret effekt. Serummet giver huden et fugtboost, reducere linjer, rynker og pigmentforandringer. C-vitamin stidummere desuden også dannelsen af kollagen For uden at huden får tilført en masse fugt, så hjælper hyaluronsyre og sodium PCA også med at holde på fugten i lang tid. C-Vitamin Serummet indeholder også den aktive ingrediens actibiome, som blandt andet styrker huden, fjerner rødmen og medvirker til at huden får en mere ensartede hudtone. Alt dette vil resultere i en hud der kommer til at fremstå sundere, lysere og yngre.

Altså så har C-Vitamin Serum en lang række af gode egenskaber til at forynge huden

Serummet indeholder ikke parfume, men har en let og naturlig snært af agurk. En duft som flere af Ecookings produkter har i mere eller mindre grad. Foruden at være parfumefrit, så er serummet også dermatologisk testet, AllergyCertified og vegansk.

ecooking c-vitamin serum 2

C-Vitamin Serummet er meget fugtigt og nemt at fordeles ud i ansigtet, og så trænger det relativt hurtigt ind i huden. Inden jeg anvender min ansigtscreme ovenpå serummet, føles min hud fugtet, blød og en smule robust (måske ikke det rigtige ordvalg?), den er ikke fedtet eller klistret men fast så fingrene ikke rigtig kan glide hen over huden.

Ikke egnet til sensitiv hud

Serummet kan godt prikke og give rødme umiddelbart efter brug. Det er dog ikke noget jeg selv oplever. Serummet er derfor heller ikke godt, hvis du har en sensitiv hudtype.

Brugser du nogen af Ecookings hudplejeprodukter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg