Bronze Vibes Color Collection fra Elizabeth Arden

Bronze Vibes Color Collection 1

Elizabeth Arden er nu klar med endnu en skøn makeup kollektion; Bronze Vibes Color Collection. Kollektionen er bygget på at fremhæve den indre og ydre glød – at kommer væk fra hverdagens stress og jag, og ud i den friske luft for at nyde naturen, solen og varmen. Og ja tak den har vi da lige fået i store mængder! Jeg elsker solen og varmen, og generelt bare denne årstid!

Til formålet er der blevet lanceret tre nye makeup produkter: en række lip gloss, en bronzing gel pearls og en highlighting powder, som jeg i dag vil vise og fortæller jeg lidt mere om.

Beautiful Color Liquid Lip Gloss

Bronze Vibes Color Collection 2

Gone Pink nr. 10G og Ladylike nr. 14G

I en tidligere kollektion fra Elizabeth Arden, var der nogle lignende flydende læbestifter. Umiddelbart troede jeg først, at det disse blot var en undvigelse af farvesortimentet, men det er ikke flydende læbestifter, derimod er det lip gloss. Og ikke bare almindelige lip gloss, for som sædvanligt indeholder Elizabeth Ardens makeup produkter også plejende ingredienser.

De indeholder blandt andet aleo vera som virker lindrende og beroligende. Vitamin C og E som holder læberne fugtmættet, bløde og behagelige. Blødhørende ingredienser som giver en holdbar glans og glider let hen over læberne.

Disse lip gloss har en pæn og svag pigmentering, med en fin glossy effekt, og så er de bløde at have på læberne. Om end en smugle for klistrende til mig. Jeg har bare aldrig været særlig godt til lip gloss. Men flot er det. Som I kan se på billedet herunder, er de meget svage men lækre fristende i farven:

Bronze Vibes Color Collection 3

Limited edition Dare to Bare Bronzing Gel Pearls

Bronze Vibes Color Collection 4

For det første er det her produkt bare smukt. Virkelig flot. Jeg er vild med den lille transparente tube, som indeholder gyldne og brune perler i en gel, og at der så er lyserøde hawaiiblomster kontureret med roseguld streger. ♥ Jeg er forelsket!

Det er et bronzing produkt til kroppen, som båder bronzer, giver en gylden og solkysset hud samtidig med at huden lysnes pga. det reflekterende perlemor. Udover disse bronzeperlemorsperler som lysner og giver en mere ensartede glød, så indeholder produktet også hyaluronsyre, som fugter huden.

Dare to Bare Bronzing Gel pearls er en limited edition som kan købes HER *. Som I kan se på billedet herunder, så er gelen faktisk helt klar. Når den så masseres ud, går perlerne i opløsning som KAN give gelen en meget kraftig farve, an på hvor mange brune perler der kommer med ud – og den bliver faktisk meget brun, den skal virkelig masseres godt ud på huden! Men det giver også et flot resultat. Og skulle det nu gå helt galt, er det lige til at vaske af med vand.

Bronze Vibes Color Collection 5

Limited edition FourEver Glow Highlighting Powder

Bronze Vibes Color Collection 6

Også denne er Gude smuk. Se den lige! Svag babylyserød med hawaiiblomster i roseguld. Armen altså. ♥ Når men denne lille palette indeholder fire matchende farver, som opfanger og reflektere solens stråler, når de rammer huden i den helt rigtig vinkel. Highlighteren er svag og giver et meget naturligt highlight, hvilket jeg godt kan lide. Man kan også bygge effekten lidt op, hvis man gerne vil have mere highlight.

OBS: der følger også en lille higlighting børste med i pakken, men den kan altså hurtigt overses.

Også FourEver Glow Highlighting Powder er en limited edition, så du skal være hurtig, hvis du skal nå at have fingrende i den. Den indeholder glitrende perlemor, som skaber en glitrende effekt på huden, hvilket giver en rigtig fin og strålende glød. Så indeholder den mineralsk glimmer og silica som medvirker til et ensartede og naturligt skær. Sidste men ikke mindskt indeholder den hyaluronsyre som har en fugtgivende effekt.

Skal du have fat i nogle af de smukke produkter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *