Goodiebox januar 2020 // Me, Myself and I

goodiebox januar 2020 1

Så ankom årets første boks, og hold op nogle lækre brands de har forkælet os med! Årets første boks er virkelig god og indeholder flere luksuriøse brands. Temaet for boksen er Me, Myself and I, og bryder med de mange nytårsforsætter, for i stedet at gøre det der gør dig glad! Goodiebox har udsendt fire forskellige bokse, baseret på de oplysninger du har oplyst i din beautyprofil hos Goodiebox. I min boks er der produkter der blandt andet giver næring, fugter, beroliger, blødgør og giver huden energi og en skøn udstråling.

Goodiebox januar 2020 indeholder:

Bioderma: Hydrabio H2O. Generelt er Biodermas micellar waters rigtig gode. Jeg har især været glad for deres lyserøde. Dette er verdens først og eneste dermatologisk testet micellar water, der (foruden at fjerne makeup) hjælper med at fugte og opbygge huden. Lyder det ikke spændende?

DeBa: Hand & Nails Cream Balm (full size). DeBa er ikke et brand, som jeg har hørt om før. Det er en billig håndcreme til kun 30 kr. alligevel synes jeg at den har et dyrt “apotekerlook” over sig. Cremen er noget tyndere end jeg havde regnet med og meget drøj i brug. Den trænger hurtigt ind i hænderne, og så har den en mild og behagelig ren duft.

De_CURE: No PUR3 – Nourishing Booster Serum. Tilbage i november måned blev vi første gang præsenteret for De_CURE, med et kraftfuldt anti-age serum, som egentlig ikke var så velegnet til min egen hud. Det er dette serum til gengæld! Det booster huden for at give glød og komme i balance, stimulere kollagenproduktionen og efterlade huden mere ensartede.

Glov: Moon Pads (full size). Glow er fantastik. Jeg har efterhånden mange af Glovs produkter. Kort sagt går deres produkter; klude i forskellige former, farver og størrelser det muligt at fjerne makeup KUN ved brug af vand. Og det virker! Glovs produkter kan vaskes og genbruges. Disse Moon Pads fungere på samme måde som en vatrondel, de er bare mere miljøvenlige. Én Moon Pad erstatter ca. 800 almindelige varrondeller! De kan bruges med vand, tonic, rens og olie og vaskes ved 30 grader. Dog er mit forbrug af vatrondeller så stort, at jeg skulle have mange af disse før det kan køre rund i praksis.

goodiebox januar 2020 2

Naobay: DETOX Oxygen Light Cream (full size). Denne ansigtscreme indeholder blandt andet grøn te, hindbær og aleo vera som beskytter huden mod forurening. Og så er det en creme der fugter uden at fedte.

ZarkoPerfume: Purple Molécule 070.07. Jeg mener at Purple Molécule er den nyeste duft fra ZarkoPerfume. Jeg har selv Pink Molécule stående, som jeg er rigtig glad for, selvom det er nogen virkelig dyre dufte! Jeg synes at Purple Molécule umiddelbart minder utroligt meget om Pink Molécule, dog med et ekstra strejf af vanilje. Duften er inspireret af udsprungne blomster og den skandinaviske sommer. Og hvor jeg glæder mig til sommer!!

Derudover lå der også en værdikupon på 2 måneders gratis Viaplay.

Januar måneds Goodiebox indeholder seks produkter, hvoraf tre af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 600 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER *. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg