Goodiebox november 2017 // In the Nude

Goodiebox november 2017

Tema: spændende! Elsker nude produkter. I forhold til makeup er det bare afdæmpet og naturligt, og i forhold til hudpleje har det også en rigtig god og ren klang. Og det er faktisk lige præcis hvad novemberboksen byder på; midler til at gøre basen (huden) smuk og velplejet og de små midler til en ”no makeup makeup”. Jeg synes at det er en god boks!

Goodiebox november 2017 indeholder:

Coffee and scrub: coconut coffee scrub. Kaffescrubs skulle virkelig være godt og svine en del. Jeg havde dog aldrig slev prøvet det før denne måneds Goodiebox. Trods jeg ikke drikker kaffe, og scrubbens duft er noget koncentreret, så er det her en fantastisk scrub. Den er perfekt. Dens skrubbeevne består til perfektion, det føles fantastisk på huden. Det er lang tid siden jeg har brugt så god en scrub. Huden er også lækker når det skylles af. Og ja, det sviner da lidt på vægge og mest af alt i afløbsristen, MEN det kan jo skylles væk og fjernes så herre Gud altså. At den griser lidt og at man ikke er kaffeelsker skal ikke være det der afholder dig fra at prøve en kaffescrub!

Glossworks: nail polist, tanfastic nude (full size). Denne nude neglelaksfarve er så fin. Den er meget neutral og hverdagsvenlig. Hvis man vel og mærket må bruge neglelak i hverdagene – jeg må desværre ikke.

Luxie beauty: flat angled blender face brush (full size). For det første er denne børste SÅ smuk; Lyserød og rose gold, hvad mere kunne man ønske? Flere af dem måske! Børsten er virkelig god til blending af fx contour, da den ikke er for blød og bøjelig i hårene, den er lidt mere bastant i det.

Mesauda: BB cream (full size). For mit vedkomme er dette en af månedens favoritter. BB cremen giver en let dækning, den ensarter let huden samtidig med, at den fugter og beskytter huden med SPF 30. Cremen har en mild duft af roser og efterlader huden med et flot og let finish.

Ole Henriksen: pore- balance facial sauna scrub. Pt bruger jeg ikke scrubs, da jeg har prøvet at se om det evt. ville kunne hjælpe på mit hudproblem. Men vi har jo tidligere modtaget to produkter i samme serie gennem Goodiebox. Serien retter sig mod olieret og konbineret hud, som jo er mig, meeen jeg venter lige lidt før jeg starter op på scrubs igen. Scrubben indeholder AHA og så skulle den virke varmende på huden.

Sleek makeup: face contour kit (full size). Contour trenden har åbenbart rødder helt tilbage til 1500-tallet – vidste I det? Jeg synes det er lidt vildt. Jeg er dog langt fra gode vender med trenden, jeg er simpelthen bare ikke særlig god til det. Trods vi ellers også modtog den perfekte blender brush i boksen. Kittet er i pudderform og især den mørke er meget kraftig. Jeg skal i hvert fald lege lidt FØR jeg bruger det om morgenen inden jeg skal ud af døren!

BTW så I at min billede af september måneds goodiebox var i den lille folder?

November måneds Goodiebox har en samlede værdi af 648 kr. Kunne du godt tænke dig at forkæle dig slev eller en du holder af med en månedlig Goodiebox? Du kan tilmelde dig HER, det koster kun 169 kr. og er uden binding. ♥

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *