Clinique turnaround instant facial masque

Clinique turnaround instant facial masque

Kender du Emma.dk?

Emma.dk er en fordelsklub, hvor medlemmer spare op til 85 % på luksusmærker og hverdagsvare – inden for beautyhandlen. Man bliver automatisk medlem når man handler hos dem, dog er den første uge gratis. Derefter koster det 85 kr. om måneden af være medlem hos Emma.dk.

Personligt kunne jeg godt mangle lidt produktforklaringer. Ved de fleste produkter, som jeg har været forbi, har jeg kun stødt på produktets navn, antal ml. og pris (normalprisen, emma prisen og det man spare). Nogle af produkterne er af ældre årgang. Der er selvfølgelig også nogle produkter, som er helt nye på markedet. Clinique turnaround masken som jeg i dag også vil fortælle lidt om, fås f.eks. ikke på Cliniques egen hjemmeside. De har også lidt produkter fra the body shop, men også produkter hvis emballage for længst er opdateret, eller produkter der er udgået. Det får mig til at tænke på om Emma.dk er en form for restlager for en række brands, hvilket også er derfor de kan sælge deres vare så billigt.

Clinique turnaround instant facial masque

Jeg har modtaget denne Clinique maske gennem Emma.dk, heller ikke her var der nogle produktbeskrivelse. Om ikke andet tænkte jeg, at det ikke kunne gå helt galt, når det var brandet Clinique. Jeg havde en ide om at masken var en form for glødgiver; en klar, mild og blød peel off maske, eller måske en glødgivende og opfriskende gelmaske. Det var i hvert fald mine ideer…

MEN at det så viste sig at være en eksfolierende maske var jeg en smugle utilfreds med i starten. Jeg har grundet mit lille hudproblem (læs med HER), valgt helt at droppe alle scrubs og eksfolieringer af min hud for at se om det ville hjælpe. Heldigvis er det en meget mild skrub, der er mange korn men de er bitte bitte små.

Genantænd hudens naturlige glød med Turnaround Revitalizing Instant Facial fra Clinique. Med en oliefri formel eksfolierer den udstrålingsgenoplivende ansigtsmaske overfladen for at afsløre en raffineret, glat tekstur. Velegnet til alle hudtyper og understøtter cellefornyelsen for en forfrisket, sund teint. E.N.
I brug og resultat

Masken er tyk cremet og let sandet, den er virkelig lækker at påføre. Når den tørre, krakelere og stivner den ikke huden som en ler maske f.eks. gør, den tørre bare og bliver mat. Igen når den skal vaskes af er den super lækker. At det er en eksfolierende maske er ikke noget der fylder meget i selve maskens virkning synes jeg, det er på et meget mildt niveau. Hvilket for mit vedkomme er rigtig godt!

Masken indeholder en masse små skinnende glimmerpigmenter, som efterfølgende få huden til at stråle. Første gang jeg brugte masken, skyllede jeg den af mens jeg var i bad, som jeg plejer at gøre med ansigtsmasker. Men da jeg kom ud og havde tørt min krop, opdagede jeg at hele min krop glitrede når lyset ramte. Og hvor kom det glitter fra? Var det min nye shower gel? Nej der var ikke skyggen af glimmer i. Så var det jeg opdaget at det var masken. Det er en rigtig fin lille detalje den har, ikke at den skal ud på hele kroppen, men som bieffekt klager jeg ikke over strålende hud.

Anvendelse: Start som altid med at rense din hud. Påfør masken i et jævnt lag og lad den sidde 5 minutter. Fjern masken med varmt vand, samtidig med at du massere ansigtet let. Masken kan anvendes af alle hudtyper 2-3 gange om ugen.

Allergiteste – Oliefri – Parfumefri

Maskens normalpris er 395 kr. Emmaprisen er 279 kr. og man spare dermed 116 kr./29 %

Kærligst C.

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *