Goodiebox august 2017 // The member’s box

goodiebox august 2017 1

Månedens boks; the member’s box er sammensat med hjælp fra 4 hvidt forskellige medlemmer. Alle Goodiebox’s medlemmer er forskellige, hvilket også betyder at de ikke kan tilfredsstille alle 100 % hver gang, men de gør hvad de kan – jeg synes personligt, at de gør et fantastisk stykke arbejde!

Goodiebox august 2017 indeholder:

Emité: millesis active eye light, 101 concealer (full size). Denne super lette oplysende concealer, er meget behagelig på den sarte hud under øjnene. Den er meget lys og bruges til, at lysne mørke rande under øjnene samt, at pleje huden. Concealeren kan bruges af alle hudtoner.

Miqura: premium foot mask (full size). Mmmh intet bedre en at slå fødderne op, med et par plejende og blødgørende sokker, efter en lang oprejst dag. Jeg har prøvet flere at sådanne sokker og har elsket dem alle. Jeg vil gemme dette par til jeg starter i praktik igen. Det er altid hårdt at skulle gå fra stillesiddende klasseundervisning, til lige pludselig at skulle stå op og gå rundt en hel dag. Disse sokker bliver min belønning.

Nails Inc: powered by collagen, redge filling base coat (full size). Denne bace coat fra Nails Inc har en mælkehvidfarve. Farven skal være med til at fremhæve den farve neglelak du bruger ovenover. Jeg synes også, at base coatens farve er fin at bruge alene. Meget naturlig neglelak. Den har et mat finish, den er super nem at arbejde med, og så tørre den virkelig hurtigt. Base coaten har faktisk også mange fordele for neglene; den beskytter mod misfarvninger, fylder små riller som giver en mere glat og ensartede negl. Jeg er meget tilfreds med den. ♥

Ole Henriksen: counter balance oli controld hydrator OG find your balance oli control clenser. Her er to prøver på Ole Henriksens helt nye serie udviklet til olieret og kombineret hud. Det første produkt er en cleanser, som renser i dybden af huden. Det andet produkt er en hydrator som matterer huden og reducere porernes størrelse. De anvender begge AHA og så dufter de af mint. Umildbart synes jeg ret godt om dem begge.

Pixi: multibalm, baby petal (full size). Først og fremmest har dette multiprodukt den mest fantastiske nude farve, den går simpelthen så godt til min hud og læber. Den er nem at arbejde med, og kan bruges til både læber, kinder og hvis man går all ind på farven, kan man også bruge den på øjenlågene. Et lille minus ved den er, at jeg synes den bliver for kunstig på løberne hvis jeg bruger den alene, den skal lige toppes med lidt læbepomade.

goodiebox august 2017 2

The vintage cosmetics company: eye lash curler (full size). Øjenvippe bukker har jeg rigeligt af. Men jeg vil alligevel pointere den utrolig fine emballage. Vintage når det er bedst.

Derudover gemte der sig en rabatkode til TakeDaily, der sammensætter den optimale kombination af vitaminer, mineraler og Omega-3 ud fra en test. Hvorefter man hver 4 uge får tilsendt en ny portion til 28 dage. Dette er noget jeg vil fortælle meget mere om senere, da jeg allerede har bestilt en æske hjem. Jeg har faktisk lige modtaget den i dag.

Spar 20 % på din første Goodiebox

Månedens Goodiebox har en samlet værdi på 666 kr. Et månedligt Goodiebox abonnement koster 169 kr. Boksen har altid minimun en værdi på 550 kr. Er du endnu ikke medlem kan du tilmelde dig HER. Bruger du koden; MEMBER20 spare du 20 % på din første Goodiebox, så prisen bliver 135 kr. inkl. fragt og håndtering.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *