Goodiebox april 2019 // Dancing In The Rain

goodiebox april 2019 1

Temaet for månedens boks sender tanker i retningen af sommer og glæde. Allerede da de teasede for temaet vakte det min nysgerrighed, og jeg må også sige at boksen er helt perfekt til temaet. Goodiebox formål med boksen og dens tema er, at gøre øv-dagene; de regnfulde og triste dage skønnere, og har fyldt boksen med midler til at gøre disse dage mere positive.

Goodiebox april 2019 indeholder:

Clean: Rain Eau de Parfum. Jeg elsker Clean og deres dufte. Rain er ingen undtagelse, faktisk så har jeg også tidligere modtaget en Clean Rain Eau de Parfum gennem Goodiebox. Men det er uden tvivl en god duft, der passer helt perfekt til månedens tema.

goodiebox april 2019 2

Daily Concepts: Exfoliating Body Scrubber (full size). Dette er en eksfolierende svamp til kroppen, perfekt til en spa dag i hjemmet, når det regner udenfor. Og er man samtidig så heldig at have et badekar kan den også bruges dér.

Goodiebox: Detangler Brush (full size). Jeg har flere gange forsøgt mig med en Tangle teezer, og det fungere bare ikke for mig, ej heller gør Goodiebox’s egen udgave.

James Read: H2O Tan Drops Face. Ja… Måske I kan huske det sidste produkt fra James Read som jeg testede? Ellers kan du læse min anmeldelse og se det forfærdelige resultat HER. Jeg har fået at vide at flere har haft problemer med lige præcis dét produkt, som det eneste af James Reads produkter. Så jeg er ikke skræmt over at se endnu en selvbruner fra James Read i månedens Goodiebox. Denne gang er det deres H2O Tan Drops Face, der skal blandes i din ansigtscreme eller serum, som dermed også gør den nemmere at kontrollere. Faktisk er det samme slags produkt, som den jeg anmelde fra Ecooking i forgårs, som du finder her HER og som et Tan-luxe produkt jeg også har anmeldt HER.

Miqura: Hair Steam Mask (full size). Jeg har ikke prøvet denne form for hårmaske før. Det er som sådan en badehætte, men den indeholder en masse lækker pleje til håret, blandt andet arganolie, silkeaminosyre og essentielle olier. Når håret er vasket og håndklædetørt, skal det (hvis det er langt nok) sættes op i en løs knold, for så at tage badehætten udover. Den skal sidde på i 10-15 minutter hvorefter håret skal skylles fri for produkt. Og det er i den sidste del at masken taber mig lidt. Det der med at skulle ind og ud af badet flere gange fungerer ikke rigtig for mig. Jeg har den mest fantastiske hårkur som skal sidde i 30 minutter før den skal skylles ud, og det fungerer bare ikke i praksis (for mig).

Nails Inc.: Anti Social Climber Nail Polish (full size). Den her farve er smuk. Det er en støvet rosa der stråler klassisk elegance. Det er en perfekt forårs- og sommerfarve, der passer til alt. Efter min mening er det den mest brugbare lakfarve vi har modtaget gennem Goodiebox i lang tid. Ofte er farverne ikke lige mig. Og så appellere lakkens navn virkelig meget til mig, der elsker middagslure: Anti-social climber (noun) cancle plans, climbs into bed. For optimalt resultat er det selvfølgelig på med både base- og topcoat.

goodiebox april 2019 3

Derudover lå der også en rabatkode på 25 %, ved køb af REN Clean Skincare produkter.

April måneds Goodeibox indeholder seks produkter, hvoraf fire af disse er full size, og så har boksen en samlet værdi af ca. 576 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt hurtigt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *