Hårpleje fra SachaJuan i praktiske rejsestørrelser

Sachajuan 1

Rejsestørrelser er geniale hvis man skal på tur. De spare en for en del plads og passer, som regel, lige ned i håndbagagen, kufferten, rejsetasken, weekendtasken eller måske fitnesstasken. På den måde kan man blandt andet have favoritterne med sig på ferie. Dermed undgår man ærgrelsen over at den store flaske måske sprang i kufferten, eller ærgrelsen over destinationens udvalg af hårpleje?

TIP: Opbevar altid dine sæbeartikler i en pose, i tilfælde af et mindre sæbeudslip i kufferten. Det kan godt forekomme på grund af ændringen af lufttrykket når man er ude og flyve. Jeg har dog ikke slev oplevet det på nogle mine to flyveture.

Om ikke andet så har SachaJuan et bredt udvalg af deres hårplejesortiment i praktisk rejsestørrelser. De såkaldte ”minis”. Hårplejeprodukterne fra SachaJuan er udviklet med Ocean Silk Technology, der igennem proteiner og mineraler fra havalger, kombineret med andre aktive ingredienser, hjælper med at maximere gennemfugtningen, give glans og fremhæve hårets naturlige skønhed.

Jeg har testet en række af SachaJuan minis hårplejeprodukter, som jeg i dag vil fortælle lidt mere om.

Sachajuan 2

Ocean Mist Sampoo & Balsam

Generelt om både shampooen og balsammen, så synes jeg at de dufter af barberskum til mænd. Det er som sådan en udmærket duft, bare lidt maskulin. Shampooen har en meget tyk konsistens, den er meget blå, den skummer godt og så er den drøj i brug, hvilket bestemt er et plus. Balsammen derimod er meget tynd i konsistens. Deres konsistenser overraskede mig ret meget, da det ofte er balsammen der er tyk og shampooen tyndere. Men balsammen er virkelig tynd og shampooen er virkelig tyk! I mit hoved skulle deres konsistens være omvendt.

Når men i hvert fald så oplever jeg at shampooen letter håret og balsammen gør det dejlig blødt. Volumenmæssigt oplever jeg, at især shampooen løfter op i hårrødderne. Og det virker rent faktisk. Dagen efter jeg havde brugt makkerparret, var jeg på arbejde, hvor mit hår havde kildet mig i ansigtet hele tiden, så nævnte en af mine kollegaer om jeg havde skiftet shampoo, da det så mere voluminøst ud end det plejede. Så tydeligt synes jeg dog ikke slev at volumeneffekten er, men det må den jo være når andre kan se forskellen.

Et lille minus er dog at jeg ikke synes den tager alt hårprodukt, de dage hvor jeg har brugt meget af den slags. I disse tilfælde, skal der en vask nr. 2 til.

Ocean Mist

Ocean mist er en slatvandsspray. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor meget i hver især bruger saltvandssprays, men jeg er i hvert fald storforbruger og kan klart anbefale det. Især hvis du har lidt kortere hår. Jeg fik personligt ikke så meget ud af at bruge en saltvandsspray da mit har var 50 cm længere. Men jeg er vild med den effekt en sådan spray har; håret bliver lettere, mere rodet (på en kontrolleret og stilet måde) og giver bare et mere legesygt look med mere tekstur. Læs evt. DETTE indlæg, hvor jeg giver tips til skønhedssøvnen, og en saltvandsspray blandt andet indgår.

Også saltvandsprayen har denne her lidt mandige duft. Den sprayer flot og jævnt, den er ikke for voldsom men meget tilpas. Desuden synes jeg at det er en af de bedre saltvandssprays, den giver virkelig volumen, tekstur og et lækkert beach-babe-look. Jeg har ellers været glad for Maria Nilas saltvandsspray, men denne her er altså bare bedre.

Sachajuan 3

Moisturizing Shampoo

Moisturizing shampooen minder rigtig meget om den ovenstående volumen shampoo; den er tyk i konsistens, godt nok bare som en klar gel uden farve, og så er den drøj i brug og skummer rigtig godt op, præcis ligesom volumen shampooen. Duften er også i samme dur, dog en lille bitte smugle mildere. Shampooen indeholder arganolie og avokadoolie for at pleje, fugte og beskytte håret. Den er især velegnet til tørt hår.

Mit hår efterlades rent, blødt og fugtet så det kan mærkes, men uden at se fedtet ud. Hvilket jo er meget praktisk! Derudover føles mit hår tykkere og med en struktur der føles som om shampooen ikke er skyllet helt ud af håret – men det bliver den altså.

Hair Repair

Dette er en intens hårbehandling til tørt, stresset, slidt, strukturskadet og overbehandlet hår. Hårkuren har en hvid gelélignende konsistens, med en tilpas tykkelse. Dog synes jeg ikke, at der er noget specielt over hårkuren. Jeg synes ikke rigtig, at den gør nogen forskel for mit hår. Så det er lidt skuffende efter hvor gode alle de andre produkter er.

Volume Powder

Jeg vil starte med en positiv overraskelse: det er en spray IKKE løst pudder. Jeg synes mest af alt, at produktet minder om en tørshampoo, den giver lidt den samme effekt af hurtigt opfrisket hår. Dog synes jeg ikke at den giver mit hår så meget volumen. Den giver mit hår mere struktur, som også gør det lidt lækre og lidt fyldigere, men det er ikke en særlig stor synlig effekt den har på håret. Som spray er den dog fantastisk. Den sprayer bare godt, jævnt og behageligt.

SachaJuan byder på ukompliceret hårpleje af høj kvalitet.

Kender du SachaJuan?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *