Look Good Feel Better // Goodiebox september 2017

goodiebox september 2017

Månedens Goodiebox er lavet samarbejde med Look Good Feel Better. Det er en organisation, som hjælper kræftramte kvinder ved at arrangere hudpleje- og makeupkurser i den svære tid. Denne måned donere Goodiebox det samlede overskud til organisationen. Goodiebox og Look Good Feel Better har nemlig det tilfælles, at forkæle, at beauty skal være sjovt og at det skal give selvtillid – for alle, ikke kun sygdomsramte kvinder. Look Good Feel Better bliver støttet af flere kendte kosmetikvirksomheder, som månedens boks også er præet af.

Goodiebox september 2017 indeholder:

Elizabeth Arden, eight hour cream skin protectant (full size). Jeg har tidligere skrevet et længere og fyldestgørende indlæg om Elizabeth Ardens ikoniske eight hour cream. Du kan også læse om de mange anvendelsesmuligheder i indlægget. Jeg bruger den slev til rigtig meget forskelligt, og er ret glad for den. Den er meget fed, som i virkelig meget, og den er lang tid om at trænge ind i huden. Men som en slags ”nat-fod-kur” synes jeg den er fantastisk.

Nivea, daily essential sensitive day cream (full size). Niveas dagcreme til sensitiv hud både fugter, beskytter med SPF 15, beroliger og reducere rødme i huden. Cremen kan anvendes af alle hudtyper. Cremen er let og behagelig, og så er den drøj i brug, den skal masseres godt ind i huden, før den optaget helt.

Vichy, pureté thermale cleansing gel. Denne cleansing gel dufter fantastisk. Den er mild og effektiv, og så efterlader den huden ren og med en frisk udstråling. Gelen renser huden i dybden, den fjerner snavs og skadelige partikler. Et produkt jeg er ked af kun er en prøvestørrelse.

Max Faxtor, masterpiece max mascara. Mascaraen påføre ikke så meget produkt ad gangen, men efter at have påført en masse små lag, få vipperne et flot og naturligt look med et fint buk. Og så er den meget nem at fjerne igen, et egenskab jeg selv vægter højt i bedømmelsen af en mascara.

L’oréal Paris, infallible les accessoires makeup brush (full size). Jeg har modtaget en foundationpensel. Jeg ville hellere have modtaget en hvilken som helst af de andre pensler, som er blevet udsendt; pudder-, contour- eller øjenskyggepensel. Jeg bruger ikke pensler til foundation, jeg kan simpelthen ikke lide måden man arbejder med den på, eller resultatet. MEN hvis du har det ligesom mig i forhold til foundationpensler, så kan du bruge den til at påføre din ansigtsmaske med.

Jeg synes Look Good Feel Better lyder som en helt fantastisk organisation, og det er virkelig flot af Goodiebox at støtte dem, det er et rigtig godt formål. Dog synes jeg at boksen er en smugle kedelig, i denne omgang desværre. Men de kan jo heller ikke tilfredsstille alle hver gang.

Den samlet værdi er denne gang på 555 kr. Kunne du selv tænke dig at blive medlem af Goodiebox, og modtage septemberboksen, kan du tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er selvfølgelig uden binding.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *