Velkommen!

12498939_1139461446094380_1759167383_n

Hej søde læsere

Først og fremmest velkommen til min nye blog.

Så skete det endelig! Den nye blog Hverdagsblush.dk er endelig kommet op og køre, og den gamle beautyintowords.wordpress.com bliver inden for nogle få dage slette.

Jeg har nemlig købt mit eget domæne, så bloggen ikke længere har den lange endelse, og samtidig blevet til en .dk blog. Derudover besluttede jeg at skifte bloggens navn, mens jeg var i gang, så den fremover vil hedde hverdagsblush og vil være at finde her på hverdagsblush.dk. Men selvom det er en ny blog men nyt navn og nyt udseende, vil den indeholde alle de samme indlæg fra den gamle blog.

Jeg har skiftet til eget domæne, fordi det har flere fordele for mig som blogger, jeg har fået mange flere muligheder med bloggen, samt at nu har jeg den fulde kontrol over den, det vil sige at skulle WordPress beslutte sig at lukke ned, vil det ikke gå ud over min blog, da det er mig selv der styrer den. Desuden kommer bloggen til at vise sig pænere og mere professionelt.

Grunde til navnestift er at jeg ikke rigtig var helt tilfreds med navnet beautyintowords, desuden syntes jeg ikke at beautyintowords.dk lød særlig godt; det er engelsk, langt og ikke særlig personligt. Navnet hverdagsblush fortæller noget om at det er en blog om skønhed – blush er både makeup, men at have røde kinder signalere også om en sund hud, og en sund og velplejede hud er en af de ting jeg går meget op i, og som jeg allerede har skrevet en del om på bloggen. Derudover er det noget der sker på hverdagsbasis, både i den forstand at man – i min optik – bør pleje sin hud hverdag, men også at jeg har den ambition, at udgive et nyt indlæg hver anden dag.

Jeg håber i vil bære over med mig, og tage godt i mod den nye blog, bloggens instagram og facebookside har allerede skiftet navn, og kan findes her: facebook, instagram og bloglovin’.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *