Goodiebox april 2016

Goodiebox april 2016

Igen i denne måned kom Goodieboxen i en aflang form som også danish beauty awards boksen var. Ellers plejer de jo at være kvadratiske. Månedens tema er Be Free – alle boksens produkter er derfor frie for et eller andet, som f.eks. fri for parabener, farvestoffer, parfume eller skadelige tilsætningsstoffer. Det er derfor mere naturlige og allergivenlige produkter vi har med at gøre, her i april måned.

Det første der faldt mig ind da jeg åbnede min Goodiebox, var duften af friskhed, lidt citrus duft, så så jeg at der var en pukka clean greens og regnede med at det var det tebrev der duftede sådan – for det første viste det sig, ikke at være et tebrev, men en slags pulver der består at 11 grønne ingredienser, som blandt andet brændenælde, der har en masse rigtig gode egenskaber som jeg før har skrevet om. Pulveren er tænkt som en ekstra ingrediens, som du selv tilsætter i fx din smoothies, koldt vand eller juice – jeg er meget spændende på at prøve det! FOR DET ANDET (tilbage til hvor duften kom fra), fandt jeg ud af at det var human + kind 2 i 1 shampoo + bodywash der fyldte denne måneds Goodiebox med den skønne duft af grapefrugt. Og det er en stor shampoo! Den er på 250 ml. og 22 cm lang, hvilket forklare boksens form.

Næste produkt i april boksen, var en mascara fra So Susan, først ærgrede jeg mig lidt, jeg har lige smidt nogle af mine gamle mascara ud og købt en ny (Rimmel London wake me up med agurkeekstrakt) som er virkelig god. Men efter af have prøvet So Susan var jeg ikke så ked af, at have brugt penge på en ny mascara selv, jeg fandt hurtigt ud af at jeg ikke er den store fan af So Susan mascaraen. 1: børsten ligner en billig en og den er heller ikke særlig god. 2: jeg syntes mine øjenvipper bliver meget stive.

Månedens mest spændende var Sacred Forest Peat Mask fra Sõsar som består af kun rosenvand og tørv fra Estlands skove, altså en ansigts maske bestående af kun to ingrediensen. Desuden er masken meget mørke brun, bestemt ikke hvad jeg lige havde forventet at se, da tuben er helt hvid og klinisk. Jeg syntes at æsken er rigtig fin, men maskens tube ligner noget man få udleveret på apoteket, meget enkel.

Så var der også en deo roll-on fra Sanex, som man jo altid kan bruge, den indeholder ingen parfume. En mattende top coat fra Depned, fra den nye O2 serie, som er sundere for neglende. Sidste produkt for denne omgang er Bellapierre snowflake shimmer powder, som er lidt af et multi makeup produkt, der kan bruges som highlighter, øjenskygge og til læberne.

Alt i alt en god boks, men en masse lækre produkter, det bliver spændende at få afprøvet dem ordentligt. Samlet værdi for april måneds Goodiebox er ca. 490 kr.

Hvis du selv kunne tænke dig at modtage en Goodiebox hver måned, kan du bestille et abonnement på deres hjemmeside, det koster 159 kr. om måneden og så modtager du hver måned en boks som denne, hvor der er sammensat en masse produkter ud fra et tema. Du ved dermed ikke hvad der gemmer sig i boksen. Jeg synes det rigtig spændende og glæder mig hver måned til at modtage boksen, som altid har en meget højere værdig end hvad jeg selv har betalt. Jeg har i hvert fald intet negativt at sige om Goodiebox, det er et fantastisk koncept.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *